Меню
Your Cart

Ангиолайф /AngioLive Original Лиофилизат

Ангиолайф /AngioLive Original Лиофилизат
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
0лв

*Цени за клиенти

**Посочените цени са в лева за 1 брой. 

Лиофилизираният гел от ламинария и фукус, създаден чрез прогресивна биотехнология, наречена Plasma technology, е обогатен със специални биокомпоненти от грозде, които действат като естествени кардиопротектори, подпомагащи здравето на сърдечно-съдовата система. Този продукт, известен като AngioLive Original, представлява лиофилизиран хидрогел, който осигурява изключително богат асортимент от хранителни вещества, произходящи от ламинария и фукус. Включва ключови макро- и микроелементи, аминокиселини и полиненаситени мастни киселини, включително омега-3 и омега-6.

Особено ценни в този продукт са уникалните полизахариди от кафявите морски водорасли – алгинати, ламинаран и фукоидан. Те са известни със своето разнообразно и благоприятно въздействие върху човешкото тяло, подкрепяйки общото здраве и функциониране.

  • антиоксидантно;
  • противовъзпалително;
  • противотуморно;
  • антивирусно;
  • антикоагулантно;
  • пребиотично;
  • детоксикиращо (включително извеждане на соли на тежки метали от организма);
  • хиполипидемично (намаляване нивата на холестерола, мазнините).

Съставът на лиофилизирания гел AngioLive Original е обогатен с екстракт от листа на червено грозде, чиито биокомпоненти (кверцетин, антоцианини) намаляват чупливостта и пропускливостта на капилярите, укрепват стените на кръвоносните съдове, предпазват ги от свободните радикали и имат кардиопротективен ефект.

Лиофилизираният хидрогел е произведен с помощта на технология за микрокапсулиране, която позволява да бъдат запазени полезните вещества от ламинария от стомашния сок и да се осигури максималното им усвояване в червата.

Лиофилизатът AngioLive Original притежава свойства и ползи за организма, подобни на гелообразната форма на продукта.

Лиофилизатът AngioLive Original

Това е продукт на модерни биотехнологии за укрепване на сърцето, кръвоносните съдове и бързо регулиране на хомеостазата, механизъм, който осигурява балансираното функциониране на всички системи на организма.

Състав

Лиофилизиран (сублимиран) гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус "VERTERA ANGIOLIVE" ("VERTERA ANGIOLIVE"): ламинария, фукус, сух екстракт от гроздови листа (кверцетин от японска софора, гроздов кверцетин); капсула (хипромелоза).

Приложение

Не е лекарство.

Възрастни - по 2 капсули два пъти дневно. Продължителност на приема - 1 месец. Ако е необходимо, можете да повторите.

Област на приложение

Като биологично активна хранителна добавка - допълнителен източник на йод в органична форма, разтворими хранителни влакна (алгинати), източник на фукоидан.

Противопоказания

Индивидуална непоносимост към компонентите. Преди употреба трябва да се консултирате с Вашия лекар.