Меню
Your Cart

АngioLive – Нов живот за Вашите съдове.

АngioLive – Нов живот за Вашите съдове.
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
90лв

*Цени за клиенти

**Посочените цени са в лева за 1 брой. 

100 % Натурален състав.

Съчетание на компоненти за мощен ефект.

Комбинацията от компоненти на AngioLive Gel Food запазва здравето и предотвратява развитието на заболявания на артериални, венозни и лимфни съдове, които нарушават кръвоснабдяването на отделни органи и организма като цяло.

Препоръчва се при: Наднормено тегло и скокове на кръвното налягане, наследствено предразположение към сърдечно - съдови заболявания, небалансирана диета, водеща до увеличаване на съдържанието на "лош" холестерол в кръвта, чести заболявания, възстановяване след заболяване, продължителни пътувания, които са изпълнени с подуване и усещане за тежест в краката, поради недостатъчност на венозната циркулация, активни спортове, интензивна интелектуална дейност, изискваща максимално снабдяване на мозъка с кислород и хранителни вещества, намалена жизненост при възрастни хора и др.

Продуктите имат силно антикоагулантно действие, което спомага за предотвратяване на инфаркти и инсулти.

AngioLive Gel Food е източник на фитоестрогени с деконгестантни и антицелулитни ефекти. Поради това може да се използва като нутрикозметика.

AngioLive е съвместим с всички здравословни продукти Vertera Organic.