Меню
Your Cart

AngioLive – Вишна

AngioLive – Вишна
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
  90лв

  *Цени за клиенти

  **Посочените цени са в лева за 1 брой. 

  100 % Натурален състав.

  Съчетание на компоненти за мощен ефект.

  Комбинацията от компоненти на AngioLive Gel Food запазва здравето и предотвратява развитието на заболявания на артериални, венозни и лимфни съдове, които нарушават кръвоснабдяването на отделни органи и организма като цяло.

  Препоръчва се при: Наднормено тегло и скокове на кръвното налягане, наследствено предразположение към сърдечно - съдови заболявания, небалансирана диета, водеща до увеличаване на съдържанието на "лош" холестерол в кръвта, чести заболявания, възстановяване след заболяване, продължителни пътувания, които са изпълнени с подуване и усещане за тежест в краката, поради недостатъчност на венозната циркулация, активни спортове, интензивна интелектуална дейност, изискваща максимално снабдяване на мозъка с кислород и хранителни вещества, намалена жизненост при възрастни хора и др.

  Продуктите имат силно антикоагулантно действие, което спомага за предотвратяване на инфаркти и инсулти.

  AngioLive Gel Food е ​​източник на фитоестрогени с деконгестантни и антицелулитни ефекти. Поради това може да се използва като нутрикозметика.

  AngioLive е съвместим с всички здравословни продукти Vertera Organic.