Меню
Your Cart

Вертера Базов Гел Ламинария

Вертера Базов Гел Ламинария
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
77лв

*Цени за клиенти

**Посочените цени са в лева за 1 брой. 

Клетъчен Вертера гел от морски водорасли Ламинария /жива храна/. 

Базовият гел от ламинария е напълно натурален продукт, произведен без консерванти. Иновативният продукт от водорасли се произвежда естествено, така че има висока клетъчна активност, пречиства организма и напълно задоволява нуждите му от хранителни вещества. Този конкретен продукт е отличен за кожата, храносмилането и сърдечно-съдовата система.


Натурален и специализиран продукт за диетично и лечебно хранене, който изчиства и храни организма на клетъчно ниво.
90% от човешките заболявания възникват поради образуване на шлаки в тялото и дефицит на широк спектър от микро и макроелементи, вследствие на все по-голямото количество токсични храни, замърсен въздух, вода и околна среда, които влияят негативно на нашия организъм. Vertera gel спомага за изчистването на всякакви токсини от организма, които предизвикват умора, трудна концентрация, главоболие, хормонален дисбаланс, алергии, подуване, запек, липса на енергия, чести настинки, кожни проблеми и т.н.

ЗА КОГО Е VERTERA GEL ?


- За тези, които искат да съхранят здравето си.
- За тези, които искат да съхранят младостта и красотата по-дълго във времето напред
- За тези, които искат да са енергични и бодри
- За тези, които искат да водят здравословен начин на живот
- За тези, които се съобразяват с принципите на правилното хранене

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛАМИНАРИЯТА ?

Ламинарията е уникално лекарство, освен йод, съдържа почти всичко, от което се нуждае човешкото тяло. Базовият гел в няколко лъжици съдържа точно това „всичко“. В него има и витамини, и минерали, и макро и микроелементи, и йод. Йодът е ключът към правилното функциониране на щитовидната жлеза, която е отговорна за почти всичко - от имунитета до жизнеността на тялото. Дори на пръв поглед всичко да е наред, след приема на гела ще се чувствате превъзходни .

ЗА КАКВО ПОМАГА VERTERA GELl ?


Основното предназначение е диетично – лечебно терапевтична храна, която помага за прочистване и насищане на организма с важни микро и макро елементи на клетъчно ниво. 100% органичен жив хранителен продукт.

ВАШИТЕ ПОЛЗИ ОТ VERTERA GEL


• Детоксикация – прочиства тялото от токсините и отпадъчните продукти на метаболизма
• Хармонизира работата на всички органи и стимулира тъканната регенерация.
• Осигурява високи нива на енергия и подобряване на общото състояние.
• Оптимизира процесите на Биохимична реакция и биорегулация.
• Влияе благоприятно на водно – солевия обмен.
• Предотвратява много заболявания, свързани с дефицит на полезни вещества за организма, както и всички естествени субстрати причиняващи метаболитни заболявания.
• Активира регенеративните процеси на организма след болест.
• Поддържа и подобрява състоянието на болен организъм по време на лечение.
• Повлиява организма положително при почти всички заболявания.

РЕШЕНИЕ С VERTERA GEL


• Максимална сигурност и почистване на тялото от отрови и токсини
• Бързо възстановяване благодарение на активиране на собствените защитни механизми на организма
• Намаляване на теглото и нормализиране на метаболизма, мазнините, въглехидратите и протеините.
• Насищане с вещества записани в генетичния код на човешкия организъм
• Терапия за сърдечно - съдовата система
• Здравословно влияние върху щитовидната жлеза
• Здравословно влияние върху стомашно - чревния тракт
• Силна имунна система
• Стратегически важен продукт за здравето на организма – доставя всичко необходимо в точното количество и точното време
• Активен живот за възрастните хора
• В резултат на тази храна се осъществява дишане и детоксикация на клетъчно ниво

СТАНДАРТИ:


Специална разработка и единствената в света подобна патентована формула. Строг контрол на всички производствени процеси, удостоверен с редица национални и международни сертификати. Международен сертификат ISO 22000:2005. Чрез спазването на изискванията на този стандарт Vertera отговаря и на изискването за внедрена система за Анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР), съгласно Закона за храните и Регламентите на ЕС.

Продукт на годината в Русия за 2015 - та година !

СЪСТАВ НА ПРОДУКТА:


100 % ORGANIC - Ламинария, вода, допълнителни компоненти (антиоксидант, лимонена киселина-комплексообразуващ агент, регулатор на киселинността – калциев глюконат). Продуктът не съдържа никакви изкуствени съставки, оцветители и екстракти. Технологията на производство е защитена с патент и преминава през 5 стъпки до извличане на всички полезни компоненти от клетката на ламинария (вид кафяво водорасло) и запазването в живия им вид. Съдържа 20 аминокиселини, от които 8 незаменими, витамини А, В complex, С, D, E, микро и макро елементи, омега 3 и 6, Фукоидан (най-мощният природен имунорегулатор). Многобройни клинични проучвания, и по-задълбочено изследване на химическия състав и обхвата на ефекти върху тялото, нарежда Vertera гел в групата на специализираните хранителни терапии. Този продукт няма нищо общо с хранителни добавки или лекарства. Той е напълно естествен, ефективен и безопасен за здравето.

НАЧИН НА УПОТРЕБА


Вътрешен прием: 2 равни супени лъжици (20 гр.) 2 пъти на ден (общо дневно количество 40 гр.) - 30 минути преди хранене. В индивидуални случаи, количеството за прием може да бъде до 100 – 150 грама на ден.
Може да се смесва със сок по ваш вкус
Препоръчително е да се пие 1 месец, с почивка от 5 – 7 дни в течение на 1 година.
Възможност за употреба от най-ранна детска възраст до дълбока старост, бременни и кърмачки.

Външен прием: Продуктът може да се прилага и като маска за лице, тяло или коса. Има почистващо, хидратиращо и стягащо действие.

Особености:


Да се съхранява в хладилник при температура от 0 до + 5 градуса.
Годен за употреба след отваряне – 21 дни.
Разходната норма на 1 кутия Vertera gel – 10 / 12 дни.
Произведен в Русия от екологично чист район


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :

Базовият гел е фундаментът, върху който се гради цялата продуктова линия от ламинария. По своя състав базовият гел съдържа 37 елемента и техните съединения. Хомогенизиран гел от кафяви морски водорасли (Laminaria) за терапевтично и профилактично приложение е гелообразна маса от кафяво-зелен до светлозелен цвят с характерен мирис на морски водорасли. Растат в Бяло море, Соловецки архипелаг, Архангелска област. Това е една от най-чистите екологични области, останали на планетата. Базовият гел от ламинария се препоръчва за употреба от Министерството на здравеопазването на Русия. Одобрен за използване от Изследователския институт по хранене на Руската академия на медицинските науки на базата на изследвания.Гелът, направен от водорасли, осигурява на организма всички необходими микро- и макроелементи, въглехидрати и мазнини, полизахариди и витамини - комплекс, балансиран от самата природа. Ламинарията е източник на лечебни свойства!

Какви са ползите от базовия гел с основна съставка – ламинария ? 

Основните ползи от използването на базовия гел са: гелът от ламинария нормализира работата на червата и облекчава запека; премахва шлаките, токсините, пестицидите и радионуклидите; нормализира кръвното налягане, захарта, холестерола и биохимичните параметри на кръвта; предотвратява развитието и прогресията на атеросклерозата; има благоприятен ефект върху метаболитните процеси; базовият гел Вертера е широко използван в козметологията, което води до красотата и здравето, необходими за пълноценен живот; гел ламинарията е естествено, живо вещество, в което естествената молекулна връзка на всички ценни вещества не се разрушава.

А какви са ефектите от използването на базовия гел на Вертера върху човешкото тяло?

Основните ефекти са: почиства организма, премахва радионуклидите и токсините, солите на тежките метали; почиства кръвоносните съдове, стимулира сърцето, подобрява микроциркулацията в сърдечно - съдовата и лимфната система; предотвратяване на инфаркти и инсулти, включително повторни; ускорява възстановяването след предишни инфаркти и инсулти, намалява задуха; подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт, нормализира микрофлората; елиминира запека и хемороидите; има изразено противовъзпалително и заздравяващо действие; насърчава бързото заздравяване на костната тъкан, облекчава болката в ставите, гърба, долната част на гърба, коленете; елиминира ограничената мобилност; предотвратява развитието на рак; забавя растежа на злокачествените тумори, подпомага стабилизирането на хората, подложени на химио- и лъчева терапия; повишава мозъчната активност чрез нормализиране  производството на хормони на щитовидната жлеза; спомага за подобряване на умственото и физическото развитие при децата.

Ламинарията се използва от векове като храна, лекарство и дори облекло. Въпреки това едва наскоро се използва като съставка на продукт. Базовият гел от ламинария е нов продукт, който използва водорасли за почистване на тялото, а и за грижа на кожата. Най-важното свойство на този иновативен продукт е, че той прочиства клетките на организма от токсини, радикали, метаболити, синтетични молекули, соли на тежки метали и радиоактивни елементи, които пречат на нормалното функциониране на всички системи на организма. Този нов продукт може да се използва върху лицето или да се приема за цялото тяло, да почисти кожата от замърсявания, да овлажни сухите петна, да успокои раздразнената кожа, да осигури антиоксиданти за борба със свободните радикали и да намали признаците на стареене по лицето

Често задавани въпроси

Какви са предимствата на базовия гел от Ламинария?

Базовият гел е напълно натурален продукт и се произвежда без използване на консерванти. Изчиства и храни организма на клетъчно ниво. Подпомага доброто храносмилане, нормалното действие на сърдечно-съдовата система и е с отлично действие върху кожата.

Какви са мненията за Вертера?

Въпреки, че продуктите може да действат по различен начин на различните хора, повечето мнения които могат да се открият в интернет са че геловете на Вертера действат благоприятно и помагат за разрешаването на редица проблеми - както кожни, свързани с високо кръвно, холестерол и мн. други.

Каква е цената на базовия гел Вертера?

Цената зависи от вида и броя опаковки които искате да закупите. За повече информация се свържете с нас.