Меню
Your Cart

Актуално RSS Feed

20 окт. Ламинария - характеристики и полезни свойства
0 5874
Какво представлява ламинарията ?Ламинарията е вид голямо кафяво водорасло. Може би познавате водораслите под по-разговорния им прякор: морски водорасл..
07 септ. Вертера гел - информация и важни характеристики
0 676
Руска компания е разработила уникална технология за преработка на морски водорасли ( ламинария ), която дава възможност да се отвори всяка тяхна клетк..
08 юни Предимства на продуктите от ламинария - Най-важните характеристики и свойства
0 4141
Ламинарията или морските водорасли са клас кафяви водорасли. В древността хората, живеещи по бреговете на моретата и океаните, са го консумирали и изп..
19 май Вертера гел - Какво не знаете за продукта и от кого може да се приема ?
0 2009
Вертера гел - информация и важни характеристикиМного хора се питат за какво е полезен Vertera Laminaria Gel и какви са показанията му. Ето какви са ос..
29 апр. Лечение на болестите рак, дерматит и псориазис с продуктите на Vertera
0 1495
Знаете ли кое обединява странно звучащите думи таурин, астаксантин, арабиногалактан и познатия на всички прополис? Ще ви разкрием тайната, която ги с..
21 март С КАКВО СА ПОЛЕЗНИ МОРСКИТЕ ВОДОРАСЛИ ЛАМИНАРИЯ И ФУКУС - ФУКОЙДАН ?
maggie 0 834
С какво са полезни морските водорасли ламинария и фукус? Отговорът е очевиден – с богатството на полезни вещества в състава и тяхното въздействие върх..
21 март КАКВО СЕ ЛЕКУВА С ЙОД?
maggie 0 376
КАКВО СЕ ЛЕКУВА С ЙОД?Полезен при наличие на радиация!Списъкът на заболяванията, чиято честота нараства със скоростта на епидемията, включва хиперакти..
10 февр. Гел от Вертера Гел Форте за детокс, здрави кости и клетъчно хранене
maggie 0 1223
ГЕЛ ОТ ЛАМИНАРИЯ VERTERA FORTE БЕЗ ВКУСПрироден продукт за здравословно хранене. За да се повиши биологичната стойност и активност на продукта, е доба..
10 февр. 10 въпроса за продуктите от кафяви водорасли на Вертера и техните отговори
maggie 0 833
Въпрос 1: Какви са различните видове водорасли? Водораслите могат да се разделят на микро и макроводорасли. Макроводораслите от своя страна са около 6..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)