Меню
Your Cart

Актуално RSS Feed

14 февр. Как да изберем добър колаген за кожата
0 1830
Какво представлява колагенът и каква е неговата роля? Колагенът се среща в изобилие в човешкото тяло и представлява цели 30% от всички произвеждани бе..
09 февр. Как да лекувате алтернативно ставни болки и артрит
0 1289
Какво представляват ставните болки? Болките в ставите са често срещани, особено с напредване на възрастта. Болката обичайно се появява в колената, бед..
06 февр. Предимства на използването на колаген за лице
0 828
Колагенът е белтък, произвеждан от човешкото тяло. Той отговаря за ставите, хрущялите и най-големият орган – вашата кожа. С напредването на възрастта ..
05 февр. Състояние на клетките при насищане с вода - Какво се случва
0 1452
Клетките се считат за основни единици в човешкото тяло. Всяка клетка е със сходна структура, като всички са покрити с клетъчна мембрана, известна още ..
30 ян. С какво спомага янтарна киселина и как се използва
0 845
Ако някога сте чували за хиалуроновата киселина или салициловия спирт, то вероятно е ставало дума и за янтарната киселина. Нейният произход е органиче..
18 ян. Лиофилизация и Лиофилизирани храни какво представляват?
0 160
Какво е лиофилизация и как протича? Лиофилизацията протича на три етапа, като първият е критичен – замразяването. Правилното лиофилизиране може да нам..
03 ян. Предимствата на чистия колаген за стави
0 127
Сухата и изтъняла кожа винаги навежда мисълта за колаген, подобно на острата болка в ставите. До 40-годишна възраст телата ви произвеждат с 25% по-мал..
09 ноем. Отслабване и възстановяване в хармония с Sleep & Slim Booster
0 3286
Естественият Подход към Вашето Здраве и Младост В динамичното ежедневие, търсенето на баланс между здравословния начин на живот, поддържането на тегло..
13 септ. Оптимизирайте спортните си резултати с Sport & Power Booster: Натуралният път към върховите постижения
0 1141
В света на спорта всяка една секунда и всяко движение може да окажат значение между върховите постижения и провала. Независимо дали сте професионален ..
12 юли Плазма / ПлазмаФууд Plasma Homeofood и Plasmax Natural Substances
maggie 0 4139
Дългоочакваната новост на 2023 в уникална форма на производство - Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances Първата хранителна система за поддържа..
11 юли За здрави и красиви крака - Angio live - полезни свойства
0 1537
Активните движение и спорт, са едни от причините за появата на различни заболявания на крайниците. Прекомерното им натоварване, стоенето дълго време п..
21 юни Вертера Форте Касис – стимулира имунната система и защитава от инфекции
0 873
Грижата за здравето е приоритет за всеки човек, който се стреми към пълноценен начин на живот. Продуктите на Вертера спомагат за подхранване на органи..
30 май За здрави стави - Гел от ламинария - Артропласт
0 673
Здравето на ставите и костите е изключително важно за добрата подвижност на човека и пълноценният му начин на живот. С напредване на възрастта основни..
17 май Вижте как Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances помага на тялото да се самолекува
0 355
Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances е първата по рода си хранителна система с морски водорасли, която помага на тялото да се самолекува, под..
20 апр. Истината за геловете Вертера - от какво се състоят и за какво помагат
0 459
Здравето на кожата и костите, доброто зрение и правилното функциониране на всички системи в човешкия организъм, в голяма степен зависят от качественат..
23 март Артропласт от Вертера - Помощ за болките в ставите
0 3898
Информация за продукта – Артропласт Болките в ставите е едно от най-често срещаните заболяванията на опорно-двигателния апарат. То се проявява в разли..
12 март Какви са полезните свойства на маската Ангио Лайф
0 619
Прекомерното натоварване при активно спортуване, както и продължителното стоене в изправено положение или заседналия начин на живот, са предпоставка з..
15 февр. Как да се борим по естествен път със стареенето на кожата
0 800
Кожата е тази част от тялото върху която възрастта оказва най-голямо влияние. Всичко разбира се зависи от нашите гени, от начина на живот, както и от ..
11 ян. За какво може да ползваме Вертера Про-Макс
0 647
Йодът е един от основните микроелементи, който е много важен за нормалния растеж и развитие на организма. Най-голям процент от него се съхранява в щит..
26 дек. Как да подмладим по естествен начин кожата на лицето и деколтето с колаген за лице Vertera Hydrate Collagen
0 427
Кожата на лицето и шията е много  фина и деликатна и изисква специални грижи, за да се запази свежа и еластична за по-дълго време. Всекидневно тя е из..
20 окт. Ламинария - характеристики и полезни свойства
0 7224
Какво представлява ламинарията ?Ламинарията е вид голямо кафяво водорасло. Може би познавате водораслите под по-разговорния им прякор: морски водорасл..
07 септ. Вертера гел - информация и важни характеристики
0 1021
Руска компания е разработила уникална технология за преработка на морски водорасли ( ламинария ), която дава възможност да се отвори всяка тяхна клетк..
08 юни Предимства на продуктите от ламинария - Най-важните характеристики и свойства
0 4467
Ламинарията или морските водорасли са клас кафяви водорасли. В древността хората, живеещи по бреговете на моретата и океаните, са го консумирали и изп..
19 май Вертера гел - Какво не знаете за продукта и от кого може да се приема ?
0 4144
Вертера гел - информация и важни характеристикиМного хора се питат за какво е полезен Vertera Laminaria Gel и какви са показанията му. Ето какви са ос..
Показва 1 до 24 от 29 (2 страници)