Меню
Your Cart

Актуално RSS Feed

12 юли Плазма / ПлазмаФууд Plasma Homeofood и Plasmax Natural Substances
maggie 0 1805
Дългоочакваната новост на 2023 в уникална форма на производство - Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances Първата хранителна система за поддържа..
11 юли За здрави и красиви крака - Angio live - полезни свойства
0 509
Активните движение и спорт, са едни от причините за появата на различни заболявания на крайниците. Прекомерното им натоварване, стоенето дълго време п..
21 юни Вертера Форте Касис – стимулира имунната система и защитава от инфекции
0 362
Грижата за здравето е приоритет за всеки човек, който се стреми към пълноценен начин на живот. Продуктите на Вертера спомагат за подхранване на органи..
30 май За здрави стави - Гел от ламинария - Артропласт
0 367
Здравето на ставите и костите е изключително важно за добрата подвижност на човека и пълноценният му начин на живот. С напредване на възрастта основни..
17 май Вижте как Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances помага на тялото да се самолекува
0 171
Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances е първата по рода си хранителна система с морски водорасли, която помага на тялото да се самолекува, под..
20 апр. Истината за геловете Вертера - от какво се състоят и за какво помагат
0 166
Здравето на кожата и костите, доброто зрение и правилното функциониране на всички системи в човешкия организъм, в голяма степен зависят от качественат..
23 март Артропласт от Вертера - Помощ за болките в ставите
0 3706
Информация за продукта – Артропласт Болките в ставите е едно от най-често срещаните заболяванията на опорно-двигателния апарат. То се проявява в разли..
12 март Какви са полезните свойства на маската Ангио Лайф
0 487
Прекомерното натоварване при активно спортуване, както и продължителното стоене в изправено положение или заседналия начин на живот, са предпоставка з..
15 февр. Как да се борим по естествен път със стареенето на кожата
0 673
Кожата е тази част от тялото върху която възрастта оказва най-голямо влияние. Всичко разбира се зависи от нашите гени, от начина на живот, както и от ..
11 ян. За какво може да ползваме Вертера Про-Макс
0 484
Йодът е един от основните микроелементи, който е много важен за нормалния растеж и развитие на организма. Най-голям процент от него се съхранява в щит..
26 дек. Как да подмладим по естествен начин кожата на лицето и деколтето с колаген за лице Vertera Hydrate Collagen
0 298
Кожата на лицето и шията е много  фина и деликатна и изисква специални грижи, за да се запази свежа и еластична за по-дълго време. Всекидневно тя е из..
20 окт. Ламинария - характеристики и полезни свойства
0 6635
Какво представлява ламинарията ?Ламинарията е вид голямо кафяво водорасло. Може би познавате водораслите под по-разговорния им прякор: морски водорасл..
07 септ. Вертера гел - информация и важни характеристики
0 849
Руска компания е разработила уникална технология за преработка на морски водорасли ( ламинария ), която дава възможност да се отвори всяка тяхна клетк..
08 юни Предимства на продуктите от ламинария - Най-важните характеристики и свойства
0 4300
Ламинарията или морските водорасли са клас кафяви водорасли. В древността хората, живеещи по бреговете на моретата и океаните, са го консумирали и изп..
19 май Вертера гел - Какво не знаете за продукта и от кого може да се приема ?
0 2842
Вертера гел - информация и важни характеристикиМного хора се питат за какво е полезен Vertera Laminaria Gel и какви са показанията му. Ето какви са ос..
29 апр. Лечение на болестите рак, дерматит и псориазис с продуктите на Vertera
0 1946
Знаете ли кое обединява странно звучащите думи таурин, астаксантин, арабиногалактан и познатия на всички прополис? Ще ви разкрием тайната, която ги с..
21 март С КАКВО СА ПОЛЕЗНИ МОРСКИТЕ ВОДОРАСЛИ ЛАМИНАРИЯ И ФУКУС - ФУКОЙДАН ?
maggie 0 933
С какво са полезни морските водорасли ламинария и фукус? Отговорът е очевиден – с богатството на полезни вещества в състава и тяхното въздействие върх..
21 март КАКВО СЕ ЛЕКУВА С ЙОД?
maggie 0 513
КАКВО СЕ ЛЕКУВА С ЙОД?Полезен при наличие на радиация!Списъкът на заболяванията, чиято честота нараства със скоростта на епидемията, включва хиперакти..
10 февр. Гел от Вертера Гел Форте за детокс, здрави кости и клетъчно хранене
maggie 0 1440
ГЕЛ ОТ ЛАМИНАРИЯ VERTERA FORTE БЕЗ ВКУСПрироден продукт за здравословно хранене. За да се повиши биологичната стойност и активност на продукта, е доба..
10 февр. 10 въпроса за продуктите от кафяви водорасли на Вертера и техните отговори
maggie 0 1154
Въпрос 1: Какви са различните видове водорасли? Водораслите могат да се разделят на микро и макроводорасли. Макроводораслите от своя страна са около 6..
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)