ГЕЛ ОТ ЛАМИНАРИЯ VERTERA FORTE БЕЗ ВКУС

Природен продукт за здравословно хранене. За да се повиши биологичната стойност и активност на продукта, е добавено морското растение фукус и природен антиоксидант, биофлавоноидът – дихидрокверцетин.

Изключителен по своите свойства, продуктът подпомага процесите на пречистване и насищане на организма на клетъчно ниво. Този продукт няма нищо общо с биологично активни добавки или лекарства, защото е хранителен продукт. Той е напълно естествен и безопасен за здравето.

ОПИСАНИЕ

Рецептата за природния продукт гел Vertera Forte осигурява възможност за рационално насищане на организма:

1. Хармонизиране на организма

2. Детоксикация - почистване на тялото от отпадъчните продукти от метаболизма и токсините

3. Хранене и насищане на организма

4. Стимулиране на процесите на обновяване на тъкани

5. Енергетична храна

6. Оптимизиране на биохимичните реакции и биорегулиращите процеси.

7. Веществата, съдържащи се в ламинарията, участват в пречистването (детоксикация, дисимилация), храненето (асимилация) и активирането на биорегулаторните процеси в организма

8. Много от нашите собствени проучвания ни позволяват обективно да оценяваме спектъра на свойствата на продукта

9. Начинът по който е произведен гелът, осигурява кинетиката (транспортирането) на активните компоненти, съдържащи се в неговата формула, до органите и системите на тялото

10. Изключително богатият състав на ламинарията включва вещества, които могат да спомогнат за намаляване на концентрацията на вътреклетъчни метаболити, както и на ксенобиотичните вещества, образувани в резултат на употребата на лекарства (детоксикация).

СЪСТАВ:

• вода
• японска ламинария
• фукус
• хранителни добавки (лимонена киселина; калциев глюконат, антиоксидант - дихидрокверцетин).

Не съдържа изкуствени компоненти, оцветители и екстракти, нетипични за нашите региони. © Формулата на продукта е уникална, патентованата технология за производство е внимателно защитена.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

2 супени лъжици се разтварят в чаша с вода или сок. Разбъркайте внимателно продукта. Приемайте сутрин, 30 минути преди хранене.

Препоръчва се курс на приемане - 2 с. л. (40 г) гел на ден, в течение на година.

Продуктът е съвместим с всички природни хранителни комплекси от серията Vertera® и може да бъде използван в различни комбинация в зависимост от желанията на потребителя.