Кожата на лицето и шията е много  фина и деликатна и изисква специални грижи, за да се запази свежа и еластична за по-дълго време. Всекидневно тя е изложена на различни външни влияния, като вятър, слънце или студ. На нейното състояние влияят още гените, диетите, цигарения дим, замърсения въздух и други. След 25 годишна възраст, естественото произвеждане на колаген в организма намалява с около 1,5% на година, а след 40 годишна възраст количеството му в клетките на кожата започва да намалява още по-бързо. В резултат на това кожата на лицето и деколтето започва да се отпуска, става по-суха и по нея започват да се появяват петна и бръчки.

Руската компания Вертера, е разработила колаген за лице Vertera Hydrate Collagen, който ще ви помогне да поддържате кожата на лицето и деколтето стегната и сияйна.

Какво представлява Колаген за лице Vertera Hydrate Collagen

Колагенът за лице Vertera Hydrate Collagen е разработен по специална технология за получаване на високомолекулен, цялостен колагенов протеин – тропоколаген. Чрез нея е запазена естествената му структура, а молекулните белтъчини са в тяхното естествено състояние. В него се съдържат колаген хидрат, дестилирана вода, сребърен цитрат - консервант.

Колагенът за лице Vertera Hydrate Collagen ефективно подмладява кожата на лицето и деколтето, като елиминира нуждата от инжектирането на ботокс или подлагането на пластични операции. Колагенът на Вертера е подходящ за жени на всякаква възраст, като употребата му води до:

 • Стимулиране на регенерация на клетките
 • Подпомагане производството на еластин
 • Стягане контура на лицето
 • Подхранване, защита и хидратиране на кожата
 • Доказан лифтинг ефект.

Какви са още ползите от използването на колаген за лице Vertera Hydrate Collagen

Освен за кожата на лицето и деколтето, Vertera Hydrate Collagen може да се използва и върху кожата на ръцете и върху тялото. Той оказва благотворно действие, като възстановява и защитата кожата от негативното влияние на околната среда, хидратира я в дълбочина, бори се с последствията от неправилното хранене и забавя процеса на възрастовите изменения. Освен всичко това, гелът ще ви помогне и за:

 • Добрата грижа за кожата, след депилация или солариум
 • Спомага за обновяването и подмладяването на кожата
 • Ускоряване лечението на кожата при изгаряния или появата на синини
 • Защитава кожата от вредното влияние на UV лъчите
 • Помага в борбата с целулита и белезите по кожата
 • Намалява стриите и повишава еластичността на кожата, като я прави по-стегната
 • Премахва сухотата и раздразнението на кожата и я омекотява.

Колаген за лице Vertera Hydrate Collagen и за красива коса

Освен за кожата на цялото тяло и на най-деликатните зони от него, каквито са лицето, деколтето и ръцете, Vertera Hydrate Collagen ще се погрижи за добрия вид и здравината на вашата коса. С използването му тя ще бъде по-здрава и жизнена и с повече обем. Освен това колагенът подхранва и укрепва косата, като едновременно с това ѝ придава блясък. С Vertera Hydrate Collagen тя ще бъде добре подхранена, без цъфтящи краища, а всички дефекти от нея ще бъдат премахнати.

Как се използва колагенът за лице Vertera Hydrate Collagen

Vertera Hydrate Collagen се нанася директно върху проблемните участъци и попива много бързо. Кожата поема толкова колаген, колкото ѝ е необходим. 8 до 10 минути след употребата на Vertera Hydrate Collagen се препоръчва нанасянето и на подходящ за типа кожа подхранващ или хидратиращ крем.

При проблеми със ставите Vertera Hydrate Collagen се нанася 2 пъти на ден, върху предварително почистена и леко влажна кожа.

За грижа за кожата на ръцете и ноктите, гелът се нанася няколко пъти на ден и се втрива в навлажнената кожа на ръцете и върху ноктите. След пълното му попиване се нанася хидратиращ или подхранващ крем.