Знаете ли кое обединява странно звучащите думи таурин, астаксантин, арабиногалактан и познатия на всички прополис? Ще ви разкрием тайната, която ги свързва. Те са част от състава на един продукт, с чиято помощ можем да направим истинско чудо за нашия организъм - Vertera Miracle /Elixir of life/.

С какво помагат продуктите на Вертера в лечението на рак, дерматит и псориазис ?

Този лечебен гел е много полезен за здравето ни, понеже съдържа сто пъти повече витамини С, Е, зелен чай, както и екстракти от миди, прополис и водорасли.

Тауринът е една от съставките на мидите, която не може да бъде открита в състава на останалите хранителни продукти. Задно с приема на лекарства този продукт се препоръчва в периода на възстановяване след ракови заболявания и преминат курс на химио и лъчетерапия.

Астаксинът, друга съставка на този продукт, не позволява появата на ракови клетки и злокачествени тумори. Използва се профилактично при рак на простатата. Силата му на въздействие е много по-голяма от тази на всички познати антиоксиданти.

Арабиногалактанът е пребиотик, който се съдържа в сибирската лиственица и има разнообразни хранителни вещества. Едно от тях, антоцианин, не позволява развитието на ракови туморни образувания. А танините помагат да се изведат от организма солите на оловото, живака и други тежки метали.

Екстрактът от прополис потиска растежа на раковите клетки. Когато някой човек е бил изложен на облъчване се препоръчва приема на прополис, който предотвратява увреждането на организма от радиацията. Използвайте този продукт на Vertera профилактично при рак на простатата, както и за предотвратяване на злокачествени тумори и за потискане карцинома на дебелото черво

Видове продукти

Още един продукт от серията Vertera – PRO MAX Fuсus, създаден на основата на кафявите водорасли Fuсus vesiculolus помага на тялото ни да се изчисти от вредните вещества и се използва профилактично при лечението на различни заболявания, между които и кожни.

Но при болните от псориазис най-доброто лечение са слънчевите лъчи. На пациенти, които страдат от витилиго, псориазис и невродермит се препоръчва така наречената таласотерапия, или морелечение. Въздухът край морето е чист и богат на соли, а също и влажен, което допринася за противовъзпалителния му ефект. Освен това алергените в него са по-малко.

Много екзотично звучи наименованието на следващия продукт от серията Vertera, който е включен в днешната ни тема. Това е така наречения „Бамбук на живота“. Този продукт обогатява нашия организъм с много ценни вещества, прочиства го и оказва положителен ефект върху сърдечната ни дейност. Освен на силиций, бамбукът е богат на флавоноиди и по-специално на рутин- антиоксидант, който има противотуморен и противовъзпалителен ефект. Продуктът съдържа много витамини, както и антиоксиданта супероксид дисмутаза /СОД/ - ензим, който защитава клетките. Съвместната употреба на продуктите „Бамбук на живота“ и Vertera Gel води до много добри резултати в лечението.

Какъв е принципа на действие на продуктите ?

Всички продукти от серията Verera Gel подобряват и поддържат състоянието на болния по време на лечението му, както и бързото му възстановяване. Когато имунната система на човека е слаба, той се разболява по-често и тежко. Обръщайки се за пореден път към природата, специалистите създават продукта „Боров прашец“. Освен че подобрява работата на имунната ни система, този продукт оказва влияние и върху работата на панкреаса и отделителната система. В състава му влизат протеини, витамини и фолиева киселина. Освен боровия прашец продукта съдържа и прашец от тиква, която притежава противопаразитни и антиоксидантни свойства. За пречистване на храносмилателната система и подобряване работата на червата е предназначен продуктът Vertera Gastro mix. Той успешно извлича токсините и солите на тежките метали от организма.

Vertera Hepa mix е продукт, предназначен за подобряване работата на черния дроб. Екстрактите от билки, включени в състава му помагат за свързване на тежките метали в тялото ни и тяхното дезактивиране. Има жлъчегонно и противоспазматично действие.

Vertera Reno mix подпомага работата на бъбреците и намалява възможността за образуване на камъни в тях. Продуктът помага и за по-бързото пречистване на кръвта.