Руска компания е разработила уникална технология за преработка на морски водорасли ( ламинария ), която дава възможност да се отвори всяка тяхна клетка, като се запази най-ценният комплекс от биологично активни компоненти (микро- и макроелементи, аминокиселини, органични и минерални вещества) в органично достъпна форма. По този начин усвояването на най-ценните вещества от "клетъчното" хранене се увеличава от 15% на 93%. Второто най-важно уникално свойство на този иновативен продукт е, че той прочиства клетките на организма от токсини, радикали, метаболити, синтетични молекули (ксенобиотици), соли на тежки метали и радиоактивни елементи, които пречат на нормалното функциониране на всички системи на организма. Когато биохимичното равновесие (хомеостазата) е правилно, организмът по-лесно и по-ефективно се бори сам с болестите (до туморните клетки), възрастовите и физиологичните нарушения, като използва дадените му от еволюцията способности. Както се казва, лекарствата "лекуват едното, а осакатяват другото" или само временно облекчават симптомите на необратими патологични процеси.

За какво спомагат продуктите на Вертера ?

Разбира се, добре е, че някои хора са генетично предопределени за силно здраве, стройно телосложение, силен имунитет и други биомеханизми за адаптация, но дори и те не могат да компенсират влошаването на състоянието на околната среда, намаляването на полезността на храната (изчерпване на земеделските земи, освен това използването на изкуствени торове, пестициди, хербициди, хормони на растежа и т.н.), стреса и психологическото напрежение. В резултат на това потенциалът ни за дълголетие и качество на живот е силно намален.

Какви заболявания лекуват ?

Продуктите Vertera все по-успешно лекуват различни човешки заболявания, така че дори не се съмнявайте в тяхната полезност. Освен това те разполагат с цялата документация за сертифициране и са проведени 6 клинични проучвания върху хора.

Какви мнения и коментари има за геловете на Vertera ?

Много от щастливците, които са се възползвали от продуктите, са наши роднини, приятели, колеги и е невъзможно да не им повярваме едновременно. За съжаление, само възрастните хора се грижат за здравето си, а младите "се борят смело" с критичните признаци. Една дама, използвала Вертера гел споделя своите впечатления така : „ Аз самата имам чудесни резултати (вече съм изяла 20 буркана от гела). Първо, имам много енергия. Няма отрицателни странични ефекти, каквито имат енергийните напитки или допингът: сърдечносъдови нарушения (налягане, ритъм, пулс), нервни нарушения (раздразнителност, агресия, безсъние, депресия, умора и други), главоболие, стомашни болки, сърдечни болки, пристрастяване и зависимост, алергични реакции. Имунната система ми е укрепена и вече не се разболявам често, дори да се разболявам от грип, то го прекарвам съвсем леко и без усложнения. Ако трябва да обобщя, доволна съм от резултатите от моя прием. Сам забелязах повишаване на работоспособността, активността остава през целия ден, а вечерта не падам от умора. Цялото тяло се чувства леко и активно. Харесва ми състоянието на кожата на лицето, синините под очите изчезнаха. Като цяло съм доволен от резултатите.“

А друг потребител на продукта описва своя опит така :

„ Винаги търся здравословни природни продукти, опитвам се да се храня правилно и да пия достатъчно вода, но за съжаление днешната околна среда и храната ни съдържат много опасни вещества, от които е небходимо да се отървем и да пречистим тялото си. Отдавна знам, че морските водорасли ( ламинариите ) са лечебен продукт. Наслаждавах се на вземането на гела, но, разбира се, заедно със семейството ми! Резултатите от месец и половина са такива - съпругът ми най-накрая спи добре, активен е, най-малката ми дъщеря пребори алергията си, по-голямата ми дъщеря възстанови цикъла, а аз отслабнах, метаболизмът ми се подобри, при нанасяне на гела в козметични маски – забележимо, веднага възстановява кожата, невероятно бързо !!! Продуктите ми харесват много. “

Може да се обобщи, че Vertera Gel извлича само най- ценното съдържание на клетките на водораслите. Благодарение на това, той ви позволява да усвоите 90% от всички аминокиселини, микро и макроелементи на водораслите.