Вертера гел - информация и важни характеристики

Много хора се питат за какво е полезен Vertera Laminaria Gel и какви са показанията му. Ето какви са основните характеристики на иновативния продукт: 

Vertera® Laminaria Gel е изцяло натурален продукт, произведен без консерванти, оцветители, сгъстители и стабилизатори. Той има висока клетъчна активност, пречиства организма и напълно задоволява нуждите му от хранителни вещества, необходими за правилното функциониране на всички системи и органи.

Подпомага всички органи и системи на тялото

Този продукт може да се използва за възстановяване на балансираното функциониране на всички органи и системи на тялото, както и за предотвратяване на различни заболявания, на всяка възраст, той няма странични ефекти. Единствените изключения са хората, които са алергични към йод.

Ефикасността на продукта е потвърдена от клинични проучвания, като първите резултати се забелязват само след две седмици употреба. Употребата на Vertera® Laminaria Gel се препоръчва, за да се постигне:

Пречистване и възстановяване на балансираната работа на основните системи на организма - нервна, ендокринна, имунна, сърдечно-съдова.

Извличането от организма на соли на тежки метали и радионуклиди, собствени продукти на разпад, вещества от химически произход които не са естествени за организма.

Поддържане на физиологичните нужди на човека от микро- и макроелементи, биологично активни вещества (фукоидан, ламинарин, алгинат), витамини и аминокиселини.

Забавяне на свързаните с възрастта промени в организма.

Възстановяване на чревната микрофлора и стабилизиране на стомашно-чревния тракт.

Прилага се външно, като маска за лице, тяло и коса, за да увеличи пластичността и тонуса на кожата, да предотврати появата на бръчки, да стимулира синтеза на колаген в кожата.

Нормализиране на метаболизма - намаляване на апетита, отслабване, разграждане на мазнините, намаляване на мастните натрупвания, стабилизиране на липидния метаболизъм, понижаване на холестерола.

За всички възрасти. Продуктът може да се приема от 3-годишна възраст.

Това е натурален билков продукт, който се произвежда от водорасли ламинария и представлява комплекс от витамини и други биоактивни вещества за ежедневно хранене и детоксикация на организма. Гелът е разработен по уникална патентована технология за отваряне на клетките, която прави достъпно цялото вътреклетъчно съдържание за асимилиране. И тази гел форма позволява навлизането в организма до 95-98% от всички полезни вещества, които съдържа. По своя химичен състав гелът наподобява Менделеевата таблица в миниатюра , с 37 елемента и техните съединения. Този естествен източник на здраве ще бъде полезен за тези, които желаят: ежедневно да снабдяват организма с необходимото количество хранителни вещества , да предпазват сърцето и кръвоносните съдове от образуване на атеросклеротични плаки, да поддържат имунната система, да помагат на тъканите да се отърват от токсичните продукти на метаболизма, тежките метали и радиоактивните вещества, да се освободят от тях.

Основният компонент на Вертера гел е ламинарията - богати на йод кафяви морски водорасли. Ламинарията притежава общи възстановяващи свойства за поддържане функциите на организма: осигурява необходимото количество йод за физиологичните обменни процеси, укрепва имунната система. Йодът от растения (например, морски водорасли и крес-салата) и морска риба може лесно да се метаболизира. Поради това Вертера гел, основен компонент на който са кафявите морски водорасли, може да стане отличен източник на естествен йод. Недостатъчното количество йод в ежедневната диета води към разстройство на работата на щитовидната жлеза: тя произвежда по-малко хормони. Хормоналният баланс се обърква, нарушават се много метаболитни процеси: енергийната обмяна, когнитивната функция, функциите на нервната система.

Ламинарията е вълшебно лекарство, освен йод, съдържа почти всичко, от което се нуждае човешкото тяло. Вертера гелът в няколко лъжици съдържа точно това „всичко“. Тук има и витамини, и минерали, и макро и микроелементи, и йод. Йодът е ключът към правилното функциониране на щитовидната жлеза, която е отговорна за почти всичко - от имунитета до жизнеността на тялото. Може да се каже, че дори на пръв поглед всичко да е наред, след приема на гела ще е още по-добре.