Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances е първата по рода си хранителна система с морски водорасли, която помага на тялото да се самолекува, поддържайки състояние на хармония и баланс (хомеостаза). В нейния състав влизат всички необходими за човешкия организъм вещества, като витамини, минерали, монозахариди, аминокиселини, макро и микроелементи .

Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances е ферментирал продукт в хидрогел и суха лиофилизирана форма от водорасли и фукус . Той е напълно естествен, безопасен и ефективен и позволява до
99% усвояване на всички аминокиселини, макро и микроелементи, благодарение на най-новата патентована технология за обработка на келп и фукус.

Какво съдържат Plasma & Plasmax


Освен келп и фукус, в състава на Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances влизат и фукоза, галактоза и други монозахариди, както и ламинарани, алгинови киселини – редки вещества, които имат широк спектър от положителни ефекти върху организма.

Фукоза

Фукозата е рядък монозахарид, чийто първи източник за човека е майчиното мляко.Тя има широк спектър на положителни ефекти върху тялото и всички системи в човешкия организъм. Фукозата не се произвежда индустриално, което означава, че реално няма лекарства или хранителни добавки на базата на фукоза. Това прави системата за хранене Plasma Homeofood & Plasmax наистина уникална.

Ламинарани, Алгиева киселина и техните олигозахариди

Тези вещества също имат широк спектър от положителни ефекти, върху тялото на човека. Освен, че формират, укрепват и поддържат имунната система, те имат и редица антитуморни свойства. Освен това те насърчават заздравяването на рани и имат благоприятен ефект върху репродуктивната система на жените.

Плазмена технология

Вертера разработи и патентова ново поколение технология за ферментация на желатинови водорасли, като по този начин увеличи максимално усвояването на биологично активни вещества, съдържащи се в кафявите водорасли.

Ето защо, продуктите Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances представляват истински еликсир на младостта . Олигозахаридите работят по-ефективно от полизахаридите, което означава, че вирусите, живеещи в междуклетъчната течност не могат да навредят на тялото.

Plasma Homeofood – гел за лесна и бърза смилаемост

Plasma Homeofood е чиста хиалоплазма от водорасли, която спомага за поддържане на хомеостаза (способността на организма за самолечение, състояние на хармония и баланс на тялото). Това е естествен пробиотик, съдържащ над 100 полезни хранителни вещества от келп и фукус в максимална концентрация. продуктът е в гелообразна форма за по-бързо и лесно усвояване.

Plasma Homeofood съдържа фукоза, галактоза и други монозахариди, както и ламинарани, алгинова киселина и техните олигозахариди - редки вещества с широк спектър от положителни ефекти върху организма. Основните ползи от продукта, върху човешкото тяло са:

  • Бързо подмладяване;
  • Психологическо равновесие;
  • Намаляване риска от автоимунни заболявания;
  • Формиране, укрепване и и поддържане на имунитета;
  • Лекота на движението и по-голяма двигателна активност;
  • Подпомагане заздравяването на рани;
  • Благоприятен ефект върху репродуктивната система;
  • Терапевтичен и козметичен ефект;
  • Предпазване на чревната стена, при заболяване.

Plasma Homeofood е гел, готов за употреба. Той е стерилен, напълно безопасен за лигавиците и поддържа добър баланс.

Plasmax Natural Substances хидтогел от ламинария и фукус на капсули

Plasmax Natural Substances е хидрогел в капсулна форма, получен след нискотемпературно вакуумно изсушаване за по-лесно приложение. Този естествен пробиотик спомага за поддържане на хомеостазата (способност на тялото за самолечение, състояние на хармония и баланс на тялото). В състава му влизат над 100 полезни хранителни вещества от келп и фукус в максимална концентрация, които подобряват работата на всички системи в тялото. Основните ползи от продукта, върху човешкото тяло са:
– Подобряване на психическото равновесие;

– Бързо и ефективно подмладяване;

– Поддържане на добро здраве;

– Лекота при движение и по-голяма двигателна активност;

– Формиране, укрепване и поддържане на имунитета;

– Доказан терапевтичен и козметичен ефект;

– Благопритен ефект върху репродуктивната система;

– Намаляване риста от автоимунни заболявания;

– Подпомагане заздравяването на рани.


Еднаквия състав и ползите, които имат Plasma Homeofood & Plasmax Natural Substances върху организма, правят двата продукта взаимозаменяеми.