Активните движение и спорт, са едни от причините за появата на различни заболявания на крайниците. Прекомерното им натоварване, стоенето дълго време прав или седнал водят до подуване, придружено с болка, както са и причина за проблеми с венозната и лимфните системи. В резултат на това, с времето това води до появата тромби или на разширени вени. Ето защо, вземането на превантивни мерки е от голямо значение.

Маската Angio live е 100% натурален продукт, който е разработен по специална формула от руската компания Вертера и в чийто състав влизат различни компоненти. Тя е предназначена за външно приложение и допринася за подобряване състоянието на горните и долните крайници.

В кои случаи се препоръчва използването на маската Angio live

Използването на маската Angio live на Вертера се препоръчва за хората, страдащи от хронична венозна недостатъчност или проблеми с лимфната система. Едни от основните ѝ предимства е, че тя оказва благотворно действие, върху крайниците, като намалява чувството на умора, скованост и мравучкане. Маската предотвратява и появата на подуване и болка, които се проявяват често, при хората, които в ежедневието си стоят продължително време прави или седнали. Вижте продукта тук : АНГИО ЛАЙФ МАСКА

АНГИО ЛАЙФ МАСКА

Освен лечебно, маската Angio live е и козметично средство, което спомага за доброто почистване на кожата. Тя има способността да извлича токсините от организма и да стимулира регенерирането на клетките. Така кожата остава гладка, добре хидратирана и подхранена с необходимите ѝ хранителни вещества. Но в кои случаи още се препоръчва използването на маската Angio live?

  • Маската Angio live е идеална за хората, които в следствие на прекомерно физическо натоварване, имат проблеми с краката;
  • Тя се препоръчва и за тези, при които е налице покачване на кръвното налягане, в следствие на наднорменото им тегло;
  • Маската Angio live се препоръчва и при небалансирано хранене, което е причината за покачване нивата на лошия холестерол в кръвта;
  • Бременните жени също могат да се възползват от положителното действие на този продукт, защото той намалява подуването на крайниците, по време на бременност;
  • Маската е подходяща и в случаите на продължително пътуване с влак, самолет или кола, което е причина за нарушаване циркулацията на кръвта във вените и води до подуване и оттичане на краката;
  • Освен всичко това маската Angio live има свойството да облекчава симптомите на разширените вени.

Какво съдържа маската Angio live

Маската Angio live на Вертера е изцяло органичен продукт, който съдържа изцяло натурални съставки. Основните компоненти, заложени във формулата на продукта са гел от кафяви водорасли(ламинария), колаген, екстракти от червено грозде и фукус.

Основна роля в качеството и положителното действие на продукта играе гелът от кафяви водорасли, чиито минерални съставки оказват благотворно влияние върху мускулатурата и водят до разширяване на кръвоносните съдове.

Екстрактът от фукус от своя страна, се отличава със своя антитромбичен ефект, като така предотвратява образуването на тромби, което от своя страна води до развитието на тромбофлебит. Това прави маската много подходяща за приложение, върху долните крайници, които по-често са предразположените към това заболяване.

Колагенът е основният структурен протеин в човешкото тяло. Той е този, който поддържа кожата гладка, стегната и еластична. Именно такава е и ролята му в маската Angio live.

Ектрактът от листа на червено грозде също е сред основните съставки на маската Angio live, чиято задача е да предпазва разширението на стените на кръвоносните съдове, като така предотвратява оттичането на краката.

Освен това, във формулата на маската Angio live влизат и растителен глицерин и хеалуронова киселина. И докато глицеринът е този, който оказва успокояващо действие, върху кожата на краката и ръцете, хеалуроновата киселина помага за дълбокото и качествено ѝ хидратиране Екстрактът от грозде е изключително богат на кверцетин, който е един от най-мощните антиоксиданти, чието действието е да предпазва клетките от увреждане.

Какво съдържа серията Angio live

Серията Angio live на Вертера съдържа маска Angio live, в разфасовки от 250 и 580 грама. Освен тях се предлагат и хранителни добавки Angio live с натурален вкус, но и с вкус на ябълка, череша и черно грозде.