Меню
Your Cart

Detox juice Грозде

Detox juice Грозде
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
12лв

*Цени за клиенти

**Посочените цени са в лева за 1 брой. 

Сокове Vertera Detox са на базата на морски водорасли и естествен сок от Грозде за активна детоксикация и премахване на оксидативния стрес.

Действие:

Detox Juice е изненадващо деликатен и вкусен продукт, който съчетава гел от морски водорасли Ламинария и натурален плодов сок, който придава на напитката ярък и наситен вкус. Свойствата на Ламинария се проявяват в активната детоксикация и извеждане на токсините от тялото, допринaся за наситения поток от витамини и антиоксиданти в клетките, като им помага да се регенирарат. Ламинарията е източник на много незаменими аминокиселини, съдържа голямо количество витамини и минерали, които се абсорбират бързо и лесно от организма. Ламинарията компенсира липсата на микро и макроелементи и укрепва имунната система.
Естествените компоненти на напитката стимулират метаболитните процеси, допринасят за отстраняването на шлаките и токсините от организма.
При редовна употреба допринася за предотвратяване и елиминиране на оксидативния стрес.
Прием:
Вътрешен прием: Разклатете преди употреба. Пийте охладено !
Грамаж:
250 ml.
Съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина.
Състав на продукта:
100 % ORGANIC – Ламинария (кафяви морски водорасли "Vertera®"), сок от Червено грозде, Цитрусов пектин. Не съдържа захар. Само 88 kcal в една бутилка.
Спецификации:
Сокове Vertera Detox са съвместими с всички здравословни продукти на Vertera Organic.
Стандарти:
Произведен от Vertera Organic – Русия, в екологично чист район. Специална разработка и единствената в света подобнапатентована формула. Строг контрол на всички производствени процеси,удостоверен с редица национални и международни сертификати.