Меню
Your Cart

Energy juice Ябълка

Energy juice Ябълка
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
12лв

*Цени за клиенти

**Посочените цени са в лева за 1 брой. 

Сокове Vertera Energy са на базата на морски водорасли и естествен сок от Ябълка. Включват още натурални съставки, които активно поддържат тялото и са източник на неизчерпаема енергия.

Действие:

Energy Juice - натурален продукт, съчетаващ гел от морски водорасли Ламинария, плодов сок и естествени адаптогени, които активно поддържат тялото и са източник на енергия. Помага да се справите с обедната умора, сънливост и да постигнете максимална производителност през целия ден.
Свойствата на Ламинария се проявяват в активната детоксикация и извеждане на токсините от тялото, допринеся за наситения поток от витамини и антиоксиданти в клетките, като им помага да се регенирарат.
Ламинарията е източник на много незаменими аминокиселини, съдържа голямо количество витамини и минерали, които се абсорбират бързо и лесно от организма. Ламинарията компенсира липсата на микро и макроелементи и укрепва имунната система.
Ппродуктът допринася за подобряване на умствената и интелектуалната дейност.
Квантова енергия в биологична форма, единствено с натурални съставки.
L-карнитинът подпомага отслабването и подобрява спортните резултати.
Гуараната е най - естественият източник на енергия. Може да го приемем като своеобразно зарядно устройство за жизненост. Осигурява енергия, необходима за жизнените процеси в тялото. Гуараната подобрява паметта, тонизира цялостно тялото и ума, спомага за преодоляване на отпадналостта и умората. Гуараната стимулира липолизата – процесът на изгаряне на мазнини.
Eleutherococcus известен като "билката за енергия и стрес". Подпомага устойчивостта на организма към стрес, умора и болести. Има мощно адаптогенно (антидепресант), детоксикиращо, общоукрепващо, противовъзпалително и тонизиращо действие.
Прием:
Вътрешен прием: Разклатете преди употреба. Пийте охладено !
Грамаж:
250 ml.
Съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина.
Състав на продукта:
100 % ORGANIC – Ламинария (кафяви морски водорасли "Vertera®"), сок от Ябълка, Цитрусов пектин, L-карнитин, Екстракт от Гуарана, Таурин, Екстракт от Елеутерокок (Сибирски женшен). Не съдържа захар. Само 88 kcal в една бутилка.
Спецификации:
Има противопоказания за определена група хора. За подробности вижте опаковката.
Стандарти:
Произведен от Vertera Organic – Русия, в екологично чист район. Специална разработка и единствената в света подобнапатентована формула. Строг контрол на всички производствени процеси,удостоверен с редица национални и международни сертификати.