Меню
Your Cart

Форте без вкус - Orginal Rich in Iodine

Форте без вкус - Orginal Rich in Iodine
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
90лв

*Цени за клиенти

**Посочените цени са в лева за 1 брой. 

Този натурален продукт за здравословно хранене е обогатен с моркосто водорасло фукус и дихидрокверцетин – мощен природен антиоксидант и биофлавоноид. Подборът на тези съставки значително увеличава биологичната стойност и активността на продукта, което спомага за детоксикацията и обогатяването на клетките с необходимите им хранителни вещества.

Продуктът се отличава със своите уникални характеристики, които активно подкрепят пречистването и възстановяването на организма на клетъчно ниво. Той се разграничава ясно от биологично активните добавки и лекарства, тъй като е предназначен за ежедневна консумация като част от хранителния режим и е напълно безопасен, предлагайки само натурални съставки за поддържане на доброто здраве и благосъстояние.

Описание

Рецептата за природния продукт гел Vertera Forte осигурява възможност за рационално насищане на организма:

1. Хармонизиране на организма
2. Детоксикация - почистване на тялото от отпадъчните продукти от метаболизма и токсините
3. Хранене и насищане на организма
4. Стимулиране на процесите на обновяване на тъкани
5. Енергетична храна
6. Оптимизиране на биохимичните реакции и биорегулиращите процеси.
7. Веществата, съдържащи се в ламинарията, участват в пречистването (детоксикация, дисимилация), храненето (асимилация) и активирането на биорегулаторните процеси в организма
8. Много от нашите собствени проучвания ни позволяват обективно да оценяваме спектъра на свойствата на продукта
9. Начинът по който е произведен гелът, осигурява кинетиката (транспортирането) на активните компоненти, съдържащи се в неговата формула, до органите и системите на тялото
10. Изключително богатият състав на ламинарията включва вещества, които могат да спомогнат за намаляване на концентрацията на вътреклетъчни метаболити, както и на ксенобиотичните вещества, образувани в резултат на употребата на лекарства (детоксикация).

Състав

• вода
• японска ламинария
• фукус
• хранителни добавки (лимонена киселина; калциев глюконат, антиоксидант - дихидрокверцетин).

Не съдържа изкуствени компоненти, оцветители и екстракти, нетипични за нашите региони. © Формулата на продукта е уникална, патентованата технология за производство е внимателно защитена.

Начин на употреба

2 супени лъжици се разтварят в чаша с вода или сок. Разбъркайте внимателно продукта. Приемайте сутрин, 30 минути преди хранене.
Препоръчва се курс на приемане - 2 с. л. (40 г) гел на ден, в течение на година.
Продуктът е съвместим с всички природни хранителни комплекси от серията Vertera® и може да бъде използван в различни комбинация в зависимост от желанията на потребителя.