Меню
Your Cart

Collagen + Витамин С

Collagen + Витамин С
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
  90лв

  *Цени за клиенти

  **Посочените цени са в лева за 1 брой. 

  Продуктът на 21-ви век за борба със стареенето !
  Цялостно решение за насищане на тъканите на органите с основния протеин – колаген, без което работата на организма е невъзможна.
  Надежден помощник за тези, които се грижат за себе си и искат да са млади, да имат еластична кожа, здрава коса и нокти
  Действие: Колагенът е основният компонент на съединителната ни тъкан. Той укрепва кръвоносните съдове, от него са изградени нашата кожа, коса, нокти и стави. С времето производството му в организма намалява, което води до познатите ни белези на стареене: суха кожа, изтъняла коса, чупливи нокти и болки в ставите. Този продукт е комплексно решение за така нужния ни колаген. Специалната му формула осигурява максимална биодостъпност на продукта. Колаген хидролизатът, наричан още Хидролизиран колаген, притежава уникална аминокиселинна структура. За разлика от другите протеинови добавки, аминокиселините в него съдържат повече глицин, лизин и пролин. Установено е, че тези аминокиселини подпомагат регенерирането и възстановяването на кожата, косата, ноктите и ставите при хора над 25 годишна възраст. Това е така, защото естествената способност на организма да произвежда нужните количества съединителна тъкан за поддържане на младостта намалява с времето. Хидролизираният колаген замества намаленото производство в процеса на стареене на глицин, пролин и лизин, които са основните аминокиселини нужни на организма за изграждането на съединителна тъкан и за регулиране на клетъчното подновяване. За разлика от широко разпространените протеинови добавки с колаген, Хидролизираният колаген + Витамин С на Vertera Organic се усвоява по–лесно и ефективно от организма. Прекрасно е известна и важността на колагена в козметологията, където на него се отрежда централна роля в поддържането на младостта на кожата. Той ефективно се бори срещу появата на бръчки, възрастови увисвания на гънки, загуба на еластичност и гладкост на кожата.
  Допълнителни приемущества: В случаи на дефицит на Витамин С в организма и при прием на чист Колаген, започва да се образува неправилен, много слаб колаген, който не е способен да изпълни своите функции. Именно този механизъм – синтез на непълноценния колаген при дефицит на витамин С е в основата на някои заболявания. Поради това за нашия продукт сме избрали не чиста форма, а съединение с витамин C. Този витамин се явява необходимо звено за метаболизма на колагена. Витамин С допринася за ефективната абсорбция на колаген в тялото, а хидролизираната форма осигурява максималната му бионаличност в клетките на тъканите.