Меню
Your Cart

Detox juice Ябълка

Detox juice Ябълка
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
  12лв

  *Цени за клиенти

  **Посочените цени са в лева за 1 брой. 

  Сокове Vertera Detox са на базата на морски водорасли и естествен сок от Ябълка, за активна детоксикация и премахване на оксидативния стрес.

  Действие:

  Detox Juice е изненадващо деликатен и вкусен продукт, който съчетава гел от морски водорасли Ламинария и натурален плодов сок, който придава на напитката ярък и наситен вкус. Свойствата на Ламинария се проявяват в активната детоксикация и извеждане на токсините от тялото, допринaся за наситения поток от витамини и антиоксиданти в клетките, като им помага да се регенирарат. Ламинарията е източник на много незаменими аминокиселини, съдържа голямо количество витамини и минерали, които се абсорбират бързо и лесно от организма. Ламинарията компенсира липсата на микро и макроелементи и укрепва имунната система.
  Естествените компоненти на напитката стимулират метаболитните процеси, допринасят за отстраняването на шлаките и токсините от организма.
  При редовна употреба допринася за предотвратяване и елиминиране на оксидативния стрес.
  Прием:
  Вътрешен прием: Разклатете преди употреба. Пийте охладено !
  Грамаж:
  250 ml.
  Съхранение:
  Да се съхранява на сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина.
  Състав на продукта:
  100 % ORGANIC – Ламинария (кафяви морски водорасли "Vertera®"), сок от Круша, Цитрусов пектин. Не съдържа захар. Само 88 kcal в една бутилка.
  Спецификации:
  Сокове Vertera Detox са съвместими с всички здравословни продукти на Vertera Organic.
  Стандарти:
  Произведен от Vertera Organic – Русия, в екологично чист район. Специална разработка и единствената в света подобнапатентована формула. Строг контрол на всички производствени процеси,удостоверен с редица национални и международни сертификати.