Меню
Your Cart

Energy juice Круша

Energy juice Круша
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
  12лв

  *Цени за клиенти

  **Посочените цени са в лева за 1 брой. 

  Сокове Vertera Energy са на базата на морски водорасли и естествен сок от Круша.
  Включват още натурални съставки, които активно поддържат тялото и са източник на неизчерпаема енергия.

  Действие:

  Energy Juice - натурален продукт, съчетаващ гел от морски водорасли Ламинария, плодов сок и естествени адаптогени, които активно поддържат тялото и са източник на енергия. Помага да се справите с обедната умора, сънливост и да постигнете максимална производителност през целия ден.
  Свойствата на Ламинария се проявяват в активната детоксикация и извеждане на токсините от тялото, допринеся за наситения поток от витамини и антиоксиданти в клетките, като им помага да се регенирарат.
  Ламинарията е източник на много незаменими аминокиселини, съдържа голямо количество витамини и минерали, които се абсорбират бързо и лесно от организма. Ламинарията компенсира липсата на микро и макроелементи и укрепва имунната система.
  Ппродуктът допринася за подобряване на умствената и интелектуалната дейност.
  Квантова енергия в биологична форма, единствено с натурални съставки.
  L-карнитинът подпомага отслабването и подобрява спортните резултати.
  Гуараната е най - естественият източник на енергия. Може да го приемем като своеобразно зарядно устройство за жизненост. Осигурява енергия, необходима за жизнените процеси в тялото. Гуараната подобрява паметта, тонизира цялостно тялото и ума, спомага за преодоляване на отпадналостта и умората. Гуараната стимулира липолизата – процесът на изгаряне на мазнини.
  Eleutherococcus известен като "билката за енергия и стрес". Подпомага устойчивостта на организма към стрес, умора и болести. Има мощно адаптогенно (антидепресант), детоксикиращо, общоукрепващо, противовъзпалително и тонизиращо действие.
  Прием:
  Вътрешен прием: Разклатете преди употреба. Пийте охладено !
  Грамаж:
  250 ml.
  Съхранение:
  Да се съхранява на сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина.
  Състав на продукта:
  100 % ORGANIC – Ламинария (кафяви морски водорасли "Vertera®"), сок от Круша, Цитрусов пектин, L-карнитин, Екстракт от Гуарана, Таурин, Екстракт от Елеутерокок (Сибирски женшен). Не съдържа захар. Само 88 kcal в една бутилка.
  Спецификации:
  Има противопоказания за определена група хора. За подробности вижте опаковката.
  Стандарти:
  Произведен от Vertera Organic – Русия, в екологично чист район. Специална разработка и единствената в света подобнапатентована формула. Строг контрол на всички производствени процеси,удостоверен с редица национални и международни сертификати.