Меню
Your Cart

Hondro Ferol

Hondro Ferol
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
  90лв

  *Цени за клиенти

  **Посочените цени са в лева за 1 брой. 

  Свобода за вашите движения !

  • Осигурява лекота на движение и нормалното функциониране на ставите.
  • Продуктът съдържа голям брой биологично активни съединения, необходими за пре дотвратяване и лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат и възстановяване на хрущялната тъкан.

  ДЕЙСТВИЕ: Този продукт съдържа хондроитин сулфати. Те са основните компоненти на вътрешния строеж на хрущялната тъкан и отговарят за нейната плътност, сила, структурна цялост, способства за активната регенерация на хрущяла. Хондроитин сулфатът задължително присъства в междуставната течност, като силно намалява коефицента на триене между ставните повърхности при тяхното движение една в друга. Също така хондроитин сулфатът способства да се свърже калция в костната тъкан. Това помага да се предотврати счупване на кости, обусловено от възрастовите загуби на този елемент. Нормално хрущялната тъкан самостоятелно изработва хондроитин сулфат, но при повишено натоварване на ставите, при техни травми и възпаления, тази функция страда на първо място. При недостатъчност на хондроитин сулфат се уврежда състоянието на хрущяла. Tакъв негативен цикъл може да се прекъсне само с постъпване на необходимите за нормалната работа на ставите вещества отвън. Именно този проблем решава и курсов прием на хондроферол. С помоща на продукта Хондроферол, вие ще запълните дефицита на хондроитин сулфат в организма, което ще способства за нормализиране на минералния обмен в хрущялите, възстановяването на тяхната структура, а също така и увеличаване на междуставната течност.
  Продуктът се препоръчва при:
  – Хронични заболявания на опорно-двигателния апарат
  – Рехабилитация след хирургическа намеса
  – Възстановяване след ставни травми
  – Работа или начин на живот, свързан с повишено натоварване на ставите
  – Интензивно занимание със спорт