Меню
Your Cart

Храни и добавки

Основният ефект на компонентите, които съставляват Respirafud, е насочен към насърчаване на правилното функциониране на бронхите, белите дробове и други части на дихателната система. Този фитокомплекс е идеален за тези, които:спортува и води активен начин на живот;иска да се защити във време на пови..
50лв
Компонентите, които изграждат този фитокомплекс, представляват балансиран източник на витамини и минерали, необходими за стабилното функциониране на всички системи на вашето тяло. Това е напълно натурален продукт, който ще бъде от значение предимно за тези, които:ангажиран с интензивна интелектуална..
50лв
Продуктът ще бъде полезен за:предотвратяване на заболявания на бъбреците, пикочния мехур и простатата;поддържане на здравето на мъжете и сексуалната функция;борба с възпалението и инфекциите на пикочно-половата система;улесняват отделянето на урина;засилване на функцията за детоксикация на бъбреците..
50лв
Нова формула при професионалната корекция на фигурата. Процедурите при, които се използва гел за обвиване Vertera, ще ви преведат във форма възможно най-бързо. Повече възможности за нови, главозамайващи победи в борбата срещу наднорменото тегло и целулита!ВАШИТЕ ПОЛЗИ ОТ ПРОДУКТАФитоводораслов гел з..
90лв
Ламинария – склад на ценни елементи и полезни съединения за организма в био-достъпна форма. Екстрактът е отлично допълнение към други козметични продукти и може да се използва в кремове, ексфолианти, масла, душ гелове, шампоани, като повишава ефективността им и изненадва с възхитителен резултат. Осв..
70лв
Морските водорасли фукус са високо ценени от козметолозите по целия свят. Точно за това, че помагат да се запази младостта на кожата и стройността на фигурата, като същевременно осигуряват стягащ, успокояващ, тонизиращ и антицелулитен ефект едновременно. Екстрактът е отлично допълнение към други коз..
70лв
Водният комплекс от екстракти за пилинг и вани е богат на растителни биогенни стимулатори и адаптогени, способни да проявяват свойства, които ще възстановят вашата кожа и ще и върнат предишната порцеланова нежност и блясък!ВАШИТЕ ПОЛЗИ ОТ ПРОДУКТАКомпонентите на водния комплекс от екстракти за пилин..
30лв
Морска сол - Green Salt Морска сол - Green Salt
-30% New
Морска сол с подправки съдържа калий, голямо количество йод, който е просто незаменим за работа на щитовидната жлеза.Кой се препоръчва морска сол с добавени подправки Това е хранителен продукт сам по себе си е чудесна подправка за всяко ястие. Но, освен това, компоненти на Green salt допринасят..
25лв
Detox juice Ябълка
-30% New
Сокове Vertera Detox са на базата на морски водорасли и естествен сок от Ябълка, за активна детоксикация и премахване на оксидативния стрес.Действие:Detox Juice е изненадващо деликатен и вкусен продукт, който съчетава гел от морски водорасли Ламинария и натурален плодов сок, който придава на напитка..
12лв
Detox juice Грозде
-30% New
Сокове Vertera Detox са на базата на морски водорасли и естествен сок от Грозде за активна детоксикация и премахване на оксидативния стрес.Действие:Detox Juice е изненадващо деликатен и вкусен продукт, който съчетава гел от морски водорасли Ламинария и натурален плодов сок, който придава на напиткат..
12лв
Detox juice Круша
-30% New
Сокове Vertera Detox са на базата на морски водорасли и естествен сок от Круша, за активна детоксикация и премахване на оксидативния стрес.Действие:Detox Juice е изненадващо деликатен и вкусен продукт, който съчетава гел от морски водорасли Ламинария и натурален плодов сок, който придава на напиткат..
12лв
Energy juice Ябълка
-30% New
Сокове Vertera Energy са на базата на морски водорасли и естествен сок от Ябълка. Включват още натурални съставки, които активно поддържат тялото и са източник на неизчерпаема енергия.Действие:Energy Juice - натурален продукт, съчетаващ гел от морски водорасли Ламинария, плодов сок и естествени адап..
12лв
Показва 25 до 36 от 58 (5 страници)