Меню
Your Cart

Храни и добавки

Energy juice Грозде
-30% New
Сокове Vertera Energy са на базата на морски водорасли и естествен сок от Грозде.Включват още натурални съставки, които активно поддържат тялото и са източник на неизчерпаема енергия.Действие:Energy Juice - натурален продукт, съчетаващ гел от морски водорасли Ламинария, плодов сок и естествени адапт..
12лв
Energy juice Круша
-30% New
Сокове Vertera Energy са на базата на морски водорасли и естествен сок от Круша.Включват още натурални съставки, които активно поддържат тялото и са източник на неизчерпаема енергия.Действие:Energy Juice - натурален продукт, съчетаващ гел от морски водорасли Ламинария, плодов сок и естествени адапто..
12лв
Бамбук на живота
-30% New
"Бамбук на живота" е био-активен комплекс, който възстановява необходимото ниво на органичен силиций (Si), обогатява кръвта с кислород, изчиства организма и има благотворно влияние върху съдовата система. Бамбукът е естествен източник на ценни вещества. Неговата полза е доказана през хилядолетн..
0лв
Beauty formula
-30% New
Хранителен фитокомплекс за жени за активен и пълноценен живот.Описание: Естествени растителни компоненти на фитокомплекса Beauty formula допринасят за поддържане на естествената женска красота, подобряване на работоспособността и възстановяване на организма. Този продукт е необходим на онези предста..
0лв
Боров прашец
-30% New
Комбинацията от активни компоненти на комплекса помага за укрепване на организма и предпазването му от външни негативни фактори.Кога да приемате боров прашец?При имунодефицитни състояния;При бърза умора, интензивни физически, интелектуални натоварвания и нарушения на съня.При влошаване на състояниет..
0лв
Cardio mix
-30% New
Миксът е богат на вещества за захранване на сърдечно-съдовата система, има необходимите елементи, органични и минерални групи за нормализиране нивата на холестерол и захар в кръвта.За кого е необходим комплекса за подкрепа на работата на сърцето и кръвоносните съдове?Cardio mix е на тези, които иска..
0лв
Endomix
-30% New
Фитокомплексът помага да се осигурят основни хранителни вещества на жлезите с вътрешна секреция.Растителен продукт, който включва компоненти, които допринасят за поддържането на хормоналния баланс на организма и оптимизирането на работата на жлезите с вътрешна секреция.Кога е необходим фитокомплексъ..
0лв
Gastromix
-30% New
Компонентите на състава спомагат за подобряване на функционирането на стомашно-чревния тракт и прочистване на храносмилателната система от токсични метаболитни продукти.Компонентите на състава допринасят за подобряване на работата на стомашно-чревния тракт и по-бързото пречистване на храносмилателна..
0лв
Hepamix
-30% New
Фитокомплекс за подпомагане на черния дроб.В растителния фитокомплекс се съдържат вещества, които допринасят за подобряване работата на главната и най-голямата жлеза на нашия организъм – черният дроб.За кого е предназначен този продукт?Той се препоръчва за:нормализиране на синтеза на жлъчка от черни..
0лв
Immunomix
-30% New
Фитокомплексът помага за активиране на имунната защита и цялостното укрепване на организма.Вещества в състава на продукта стартират процеси на корекция на имунната система, компенсират недостига на природни елементи, необходими за организма.Кога трябва да се приема този комплекс за подкрепа на имуни..
0лв
Men's formula
-30% New
Фитокомплекс с витамини и минерали за пълноценен живот на мъжете.Богата на вещества, които доставят на мъжкото тяло необходимите за доброто здраве природни компоненти. Формулата повишава общия тонус, физическата и психическа издръжливост. Описание:Прием на продукта се препоръчва на онези предст..
0лв
Nervomix
-30% New
Фитокомплекс за поддържане на нервната система.Богат на вещества, които допринасят за координираната работа на нервната система, осигуряват за нея всички необходими енергийни, структурни и метаболитни вещества.Описание - Прием Nervo mix се препоръчва в случай, че възнамерявате да:укрепите своята пам..
0лв
Показва 37 до 48 от 58 (5 страници)