Меню
Your Cart

Smart Cocktail

Smart Cocktail
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
  0лв

  *Цени за клиенти

  **Посочените цени са в лева за 1 брой. 

  Напитка за бърза здравословна закуска с максимални ползи от кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен и сок от ябълка.

  Вкусната и лека напитка Smart Cocktail е идеалната закуска, където и да се намирате. Организмът се насища между храненията, благодарение на високата концентрация на ценни компоненти.

  Всяка бутилка Smart Cocktail съдържа:

  Възстановяващ коктейл с огромно количество полезни вещества

  Лесно усвояема вкусна напитка

  Възстановяване на тонуса след стрес, големи натоварвания и прекарани заболявания

  Удобно е да вземете напитката със себе си навсякъде: на работа, за спорт, на разходка.

  Smart Cocktail е създаден с помощта на уникалната иновативна технология PRO-MAX. Напитката съдържа повече от 140 елемента, необходими на организма в максимална биодостъпност.

  Основни компоненти:

  Ламинария

  Насища организма с йод, спомага за извеждане на токсините, съдържа необходимите витамини и минерали, които помагат за укрепване на имунната система

  Златен корен

  Мощен естествен адаптоген, който може да облекчи умората и да нормализира биоритмите


  Ябълков сок

  Съдържание Ябълка : Сок от ябълка, сок от круша, хидролизат на кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен.


  Сок от круша

  Съдържание Круша : Сок от круша, хидролизат на кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен.

  Smart Cocktail Pear

  Напитка за бърза здравословна закуска с максимални ползи от кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен и сок от круша.


  Сок от ябълка и круша

  Съдържание ябълка-круша :Сок от ябълка, сок от круша, хидролизат на кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен.

  Smart Cocktail Apple&Pear

  Напитка за бърза здравословна закуска с максимални ползи от кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен, сок от ябълка и круша.

  Ще Ви подари вкуса на зрели, сочни плодове без добавена захар.

  Забравете за слабостта, неразположението и ниския тонус. Опитайте и трите вкуса на Smart Cocktail - за велики идеи и приятелска компания!

  Приложение :Хранителният Smart Cocktail е чудесна опция за закуска. 1 бутилка ще помогне да се задоволи гладът, като същевременно се усеща лекота.

  Консултирайте се с лекуващия лекар преди употреба по време на бременност и кърмене.

  Документи Smart Cocktail : Сертификат