Меню
Your Cart

Вертера Про Макс Ламинария с Янтарна киселина

Вертера Про Макс Ламинария с Янтарна киселина
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
  105лв

  *Цени за клиенти

  **Посочените цени са в лева за 1 брой. 

  Натурален хранителен продукт от водорасли с високо съдържание на органичен йод, обогатен с янтарна киселина. Произведено с помощта на патентованата PRO-MAX технология.

  Описание

  Синергията на биоактивни компоненти PRO-MAX Laminaria с добавка на янтарна киселина осигурява максимална енергия и детоксикация по всяко време на годината!

  Предимства на янтарната киселина

  Янтарна (карбоксилна) киселина е естествено органично съединение, което участва в клетъчното дишане на всички живи организми. Насърчава производството на аденозин трифосфат (АТФ) - универсален източник на енергия за клетките.

  • Укрепва имунната система
  • Осигурява на тялото енергия
  • Участва в метаболитните процеси
  • Отслабва вредното въздействие на стреса, възстановява нервната система
  • Повишава тонуса, подобрява концентрацията

  Технологията PRO-MAX ви позволява да извлечете максимално количество хранителни вещества, съдържащи се в цитоплазмата и клетъчните стени на морските кафяви водорасли, включително основните метаболити, необходими за нормалното функциониране на клетките - протеини, липиди, полизахариди и нуклеинови киселини.

  Повече от 140 витамини, микро-, макро- и ултраелементи в състава на водорасли укрепват организма по сложен начин, извеждайки качеството на живота ви на ново ниво!

  Предимства

  • Повишеното съдържание на органичен йод активира енергийния метаболизъм, стимулира мозъка, метаболизма, паметта и физическата активност.
  • Полизахаридите фукоидан, манитол и ламинаран имат положителен ефект върху сърдечно-съдовата и храносмилателната системи на тялото, подобряват качеството на кръвта и укрепват имунната система.
  • Алгинатите, открити в големи количества в водораслите, осигуряват мощен детоксикиращ ефект.

  Състав

  Вода, кафява храна от водорасли (водорасли (лат. Laminaria), янтарна киселина - антиоксидант.

  Приложение

  Вземете PRO-MAX Laminaria 25-50 грама първия месец сутрин 30 минути преди хранене, след това, както се чувствате.

   Серията PRO-MAX е таласо-хранителен комплекс, състоящ се от два продукта: PRO-MAX Laminaria за прием сутрин и PRO-MAX Fucus за прием вечер.