Меню
Your Cart

Козметика

Колаген за лице Vertera Hydrate Collagen Колаген за лице Vertera Hydrate Collagen
-30% New
Сертификат натисни тукТехнологията, разработена от Vertera, позволява да се получи колаген със запазена естествена структура. Ние запазваме молекулните белтъчини в тяхното естествено състояние!За кожата и деколтетоЕфективно подмладява кожата без инжекции и пластични операции.Подходящ за всички възра..
130лв
Капки за очи - True Vision
-30% New
За какво се използват капките за очи True Vision?Козметичен тоник Тру Вижън с лекота ще се грижи за кожата на клепачите. Неговата уникалност се състои в комбинацията от два биологични екстракти — алое и водорасли. Именно тези съставки съдържат вещества, които могат да дадат непостижимо преди ка..
35лв
Ангио Лайф Маска 580гр
-30% New
Серфитикат виж тук AngioLive Mask 580 gAngioLive Mask е предназначена за локално външно приложение върху кожата на ръцете и краката. Комбинация от компоненти като възможно допринася за подобряване на състоянието на повърхностна венозна и лимфна съдовата система.AngioLive Mask е предназначена за лок..
90лв
Ангио Лайф Маска 250 гр
-30% New
Серфитикат виж тукAngioLive Mask 250 gAngioLive Mask е предназначена за локално външно приложение върху кожата на ръцете и краката. Комбинация от компоненти като възможно допринася за подобряване на състоянието на повърхностна венозна и лимфна съдовата система.AngioLive Mask е предназначена за локал..
50лв
Интензивната подмладяваща фитоводораслова био-маска е естествено и безопасно средство за защита от шлаки, дехидратация и други фактори, от които зависи преждевременното стареене на лицето и общото стареене на организмаВАШИТЕ ПОЛЗИ ОТ ПРОДУКТА• Изчиства и обновява кожата, като внимателно премахва зам..
50лв
Минерален пилинг за тяло на основата на водораслиМинералният пилинг от водорасли почиства и подхранва повърхността на тялото. Отстранява клетките, които вече са изпълнили защитната си функция и са готови да отпаднат, което допринася за по-лесното проникване на биологично активните вещества в кожата...
28лв
Боди Ойл
-30% New
Масло от водорасли – финален продукт за козметични процедури. Съдържа 9 вида масла и 2 вида маслени екстракти. Прекрасно се съчетава с други козметични продукти на Vertera. Състав: Масло от водорасли (ламинария, фукус), масло от олива, масло от семена на тиква (тиквеол), масло от лен, мас..
72лв
VEGAN Professional body massage oil - Слим ойл (дренажно масло )
-30% New
Изтегли сертификатТози козметичен продукт съдържа идеално балансирана комбинация от органични масла и растителни екстракти. Идеално подхожда за всички видове масаж на тяло в домашни условия или в комплекс от СПА процедури. Съдържа девет вида масла, които подхранват, освежават и тонизират кожата, пр..
70лв
Lipolitic body serum - PROFESSIONAL BODY SERUM Lipolitic body serum - PROFESSIONAL BODY SERUM
-30% New
Изтегли сертификатНаситен серум с мощни активни компоненти. Прилага се за профилактика на възникващи с течение на времето проблеми на кожата. Използва се върху такива области на кожата, като гърдите, корема, бедрата. Подобрява ефективността на спортните тренировки. В този случай се препоръчва да се ..
77лв
Паста за зъби на прах Паста за зъби на прах
-30% New
Здравите зъби отдавна са показател за благополучие и успех! С прах за зъби Vertera Холивуд ви ревнува! Снежно бяла усмивка и свеж дъх — гаранция за отлично настроение през целия ден. Здрави зъби отдавна са се превърнали показател за благосъстояние и успех! С зубным прах Vertera ви завижда на Холиву..
25лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)