Меню
Your Cart

Боди Ойл

Боди Ойл
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
  72лв

  *Цени за клиенти

  **Посочените цени са в лева за 1 брой. 

  Масло от водорасли – финален продукт за козметични процедури. Съдържа 9 вида масла и 2 вида маслени екстракти. Прекрасно се съчетава с други козметични продукти на Vertera.

  Състав: Масло от водорасли (ламинария, фукус), масло от олива, масло от семена на тиква (тиквеол), масло от лен, масло от морски зърнастец, масло от шипка, масло от кайсиеви костилки, масло от бадем, масло от пшеничени зародиши, хлорофил-липиден комплекс на морска водорасло ламинария; екстракти маслени: черен оман, ореол, дихидрокверцетин.
  Приложение : Маслото да се нанесе на кожата с леки масажни движения върху проблемните (сухи, лющещи се, «целулитни») участъци за 10-15 минути. Остатъците от не попийнало в кожата масло да се попият с хартиена салфетка, при необходимост да се измие с топла вода. Най-голям ефект се достига при използване на средството след приемане на вана или душ.