Меню
Your Cart

Lipolitic body serum - PROFESSIONAL BODY SERUM

Lipolitic body serum - PROFESSIONAL BODY SERUM
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
  77лв

  *Цени за клиенти

  **Посочените цени са в лева за 1 брой. 

  Изтегли сертификат

  Наситен серум с мощни активни компоненти. Прилага се за профилактика на възникващи с течение на времето проблеми на кожата. Използва се върху такива области на кожата, като гърдите, корема, бедрата. Подобрява ефективността на спортните тренировки. В този случай се препоръчва да се прилага под спортното облекло преди тренировка.

  Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с крем.

  Състав :Вода дестилирана, воден екстракт от ламинария (лат. Laminaria), воден екстракт от алое, сух екстракт от кипрей, сух екстракт от бреза (лат. Bétula péndula), масло от грейпфрут, масло от жожоба, витамин РР (никотинамид), L-карнитин, готварска морска сол, дихидрокверцетин, медни производни на хлорофила.

  Приложение : Върху предварително почистена кожа на проблемните области нанесете малко количество серум (достатъчни са 5-6 капки). С масажиращи движения разнесете продукта, докато се абсорбира напълно. Не го изплаквайте.