Меню
Your Cart

Plasmax / Плазмакс

Plasmax / Плазмакс
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
0лв

*Цени за клиенти

**Посочените цени са в лева за 1 брой. 

Лиофилизиран (нискотемпературно вакуумно сушене) хидрогел от ламинария и фукус.

Plasmax е иновативна хранителна добавка, която е резултат от съвременните достижения в областта на биотехнологиите и грижата за здравето. Създаден е чрез уникалния метод на лиофилизация – нежно изсушаване във вакуум при ниски температури, което позволява да се запазят всички ценни свойства на ламинария и фукус. Този процес превръща морските водорасли в хидрогел, който лесно се усвоява от тялото.

Vertera Homeofoods и Plasmax са ключът към поддържането на хомеостазата – естествената способност на тялото да се самовъзстановява и балансира. Те предоставят богатството на морето, допринасяйки за цялостното благосъстояние:

  • Подпомагат естествените регенеративни процеси на тялото и способстват за подмладяване.
  • Укрепват здравето и подобряват общата жизненост и активност.
  • Осигуряват психологическа стабилност и душевно равновесие.
  • Имат положително въздействие върху кожата, допринасяйки за нейното терапевтично и козметично външно излъчване.

Активните съставки на Plasmax – фукоза, галактоза, фукоидани, ламинарани и алгинова киселина – са мощен арсенал от редки монозахариди и олигозахариди с доказани ползи за имунната система, репродуктивното здраве, възстановяването на рани и борбата с туморните процеси. Производството на Plasmax е короновано с над 17,000 часа научни изследвания и разработка на микрокапсулиране, което гарантира доставянето на всички тези съставки в най-чистата им форма.

Plasmax е представен под формата на лиофилизиран хидрогел, като се предлага като биологично активна хранителна добавка, обогатяваща ежедневния прием на полезни вещества и подкрепяща функциите на организма в стремежа към оптимално здраве.

Указания за употреба

2 капсули 2 пъти дневно

Продължителност на приема — 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори.

Срок на годност: 2 години от датата на производство.

Условия за съхранениена място, недостъпно за деца, при температура не по-висока от 25°C.

Продуктите Plasma Homeofood и Plasmax са взаимозаменяеми. Препоръчваната дневна доза полезни вещества от експерти е 1 пакетче (90 г) Plasma Homeofood или 4 капсули Plasmax.