Меню
Your Cart

Sleep & Slim Booster

Sleep & Slim Booster
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
0лв

*Цени за клиенти

**Посочените цени са в лева за 1 брой. 

Първият 100% натурален бустер за ускорено отслабване, възстановяване и подмладяване.

Sleep & Slim Booster е препарат, основан на високотехнологични иновации в сферата на биотехнологията, който обединява 9 природни биоактивни компоненти. Те са специално подбрани и комбинирани така, че да въздействат целенасочено и синхронизирано върху ключовите системи на тялото, за да гарантират оптимално здраве и благополучие. Нано- и микрокапсулиращите технологии от последно поколение (Plasma) са приложени за максимално ефективно усвояване на активните вещества от организма.

Sleep & Slim Booster активно допринася за:

 • Оздравяването и баланса на ендокринната система, като специално внимание се обръща на функциите на щитовидната жлеза.
 • Нормализирането на обмяната на веществата, включително въглехидратния, протеиновия и мастния метаболизъм, което е основополагащо за поддържане на оптимално телесно тегло.
 • Регулирането на хормоналните нива, което води до намаляване на стреса и раздразнителността, и подобряване на настроението и емоционалната стабилност.
 • Подпомагането на клетъчното здраве и оказването на антивъзрастови ефекти благодарение на синергията на биоактивните компоненти.

Същественото е, че Sleep & Slim Booster е разработен да работи в хармония с естествените ритми и нужди на организма, като по този начин спомага за постигането на здравословен баланс и благоприятства по-качествен сън и оптимизиране на теглото.

Sleep & Slim Booster се препоръчва за прием при:

1. Наднормено тегло.

2. Хронична умора.

3. Нарушения на съня.

4. Намалено либидо.

5. Психо-емоционална нестабилност.

Биоактивни вещества в състава на продукта:

 • Йод. Необходим за производството на хормоните на щитовидната жлеза Т3 и Т4, които контролират метаболизма.
 • Витамин С. Участва във всички видове обмяна на веществата, регулира окислително-редукционните процеси, повишава устойчивостта на организма към вредните фактори на околната среда.
 • Холин. Необходим за синтеза на ацетилхолин - вещество, отговорно за добрата памет, емоционалното настроение, мускулния контрол.
 • Пиперин. Алкалоид, стимулира метаболизма. Притежава антивирусно, противотуморно и хепатопротективно действие.
 • Капсаицин. Антиоксидант, който понижава нивата на триглицеридите. Помага за предотвратяване на увреждането на клетките от реактивни кислородни видове (свободни радикали, пероксиди, липидни пероксиди). Намалява въздействието на тежки метали.
 • Фукоксантин. Каротеноид, който намалява нивата на холестерола и риска от атеросклероза. Стимулира разграждането на бялата мастна тъкан, разгражда мастните натрупвания в черния дроб, подобрява обмяната на веществата, увеличава производството на протеини.
 • Танини. Растителни фенолни съединения. Притежават противовъзпалителен, антимикробен и антивирусен ефект.
 • Екстракт от ацерола (растителен мелатонин). Хормон на съня. Осигурява възстановяване на психо-емоционалното и физическо състояние. Помага за запазване на стройността и младостта.
 • Екстракт от грифония (5-хидрокситриптофан). Насърчава синтеза на серотонин и мелатонин в организма, намалява ефектите от стреса, подобрява настроението.

Sleep & Slim Booster - това е стройна фигура, сили и енергия, подобрено качество на съня, ярки усещания и емоции, спокойствие и самочувствие.

Състав

Лиофилизиран (сублимиран) гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус "PLASMA", DL-холин битартрат, сух екстракт от ацерола (лат. Malpighia punicifolia), сух екстракт от плода на емблика (Amla) (лат. Emblica officinalis L.), екстракт от люта чушка (лат. Capsicum annum L.), сух екстракт от плодовете на черен пипер (лат. Piper nigrum L.), 5-хидрокситриптофан (екстракт от грифония (лат. Griffonia simplicifolia L.), фукоксантин (екстракт от ламинария японика (лат. Laminaria Japonica).

Приложение: като биологично активна хранителна добавка - допълнителен източник на йод, витамин С, източник на холин, танини, съдържащи пиперин, капсаицин, фукоксантин, 5-хидрокситриптофан.

Схема на прием: възрастни по 4 таблетки вечер преди лягане. Продължителност на приема - 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори. За максимален ефект на отслабване, не се препоръчва вечер да се яде месо/мазно. Вечер температурата на тялото се покачва с половин градус и допълнителните мазнини не изгарят "както би трябвало".