Меню
Your Cart

Smart Cocktail

Smart Cocktail
Цена : за актуални цени на този продукт моля регистрирайте се или направете запитване за продукта през формата. Също така можете да се свържете и с нас на : 0886 004166 / email  /  Facebook група
0лв

*Цени за клиенти

**Посочените цени са в лева за 1 брой. 

Напитка за бърза здравословна закуска с максимални ползи от кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен и сок от ябълка.

Вкусната и лека напитка Smart Cocktail е идеалната закуска, където и да се намирате. Организмът се насища между храненията, благодарение на високата концентрация на ценни компоненти.

Всяка бутилка Smart Cocktail съдържа:

Възстановяващ коктейл с огромно количество полезни вещества

Лесно усвояема вкусна напитка

Възстановяване на тонуса след стрес, големи натоварвания и прекарани заболявания

Удобно е да вземете напитката със себе си навсякъде: на работа, за спорт, на разходка.

Smart Cocktail е създаден с помощта на уникалната иновативна технология PRO-MAX. Напитката съдържа повече от 140 елемента, необходими на организма в максимална биодостъпност.

Основни компоненти:

Ламинария

Насища организма с йод, спомага за извеждане на токсините, съдържа необходимите витамини и минерали, които помагат за укрепване на имунната система

Златен корен

Мощен естествен адаптоген, който може да облекчи умората и да нормализира биоритмите


Ябълков сок

Съдържание Ябълка : Сок от ябълка, сок от круша, хидролизат на кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен.


Сок от круша

Съдържание Круша : Сок от круша, хидролизат на кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен.

Smart Cocktail Pear

Напитка за бърза здравословна закуска с максимални ползи от кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен и сок от круша.


Сок от ябълка и круша

Съдържание ябълка-круша :Сок от ябълка, сок от круша, хидролизат на кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен.

Smart Cocktail Apple&Pear

Напитка за бърза здравословна закуска с максимални ползи от кафяви морски водорасли (ламинария), екстракт от златен корен, сок от ябълка и круша.

Ще Ви подари вкуса на зрели, сочни плодове без добавена захар.

Забравете за слабостта, неразположението и ниския тонус. Опитайте и трите вкуса на Smart Cocktail - за велики идеи и приятелска компания!

Приложение :Хранителният Smart Cocktail е чудесна опция за закуска. 1 бутилка ще помогне да се задоволи гладът, като същевременно се усеща лекота.

Консултирайте се с лекуващия лекар преди употреба по време на бременност и кърмене.

Документи Smart Cocktail : Сертификат