Меню
Your Cart

Вертера Гел

Plasmax / Плазмакс
-30% New
Лиофилизиран (нискотемпературно вакуумно сушене) хидрогел от ламинария и фукус.Plasmax е иновативна хранителна добавка, която е резултат от съвременни..
0лв
Базов Гел Ламинария
-30% New
Клетъчен гел от морски водорасли Ламинария /жива храна/. Базовият гел от ламинария е напълно натурален продукт, произведен без консерванти. Инова..
77лв
Този натурален продукт за здравословно хранене е обогатен с моркосто водорасло фукус и дихидрокверцетин – мощен природен антиоксидант и биофлавоноид. ..
90лв
Форте Ябълка Форте Ябълка
-30% New
ГЕЛ ОТ ЛАМИНАРИЯ VERTERA FORTE «Ябълка»Гел от ябълка на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва растителни екстра..
90лв
Форте Вишна Форте Вишна
-30% New
ГЕЛ ОТ ЛАМИНАРИЯ VERTERA FORTE «Вишна»Гел от вишна на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва морски пектин, прир..
90лв
Форте Черна Боровинка Форте Черна Боровинка
-30% New
ГЕЛ ОТ ЛАМИНАРИЯ VERTERA FORTE «Черна Боровинка»Гел от касис на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва екстракти..
90лв
Композиция от природни компоненти, включващи в състава си минерални и органични вещества, които стимулират образуването на костно вещество, укрепване ..
90лв
За спортисти и хора, водещи активен начин на живот. Благодарение на балансираното съдържание на въглехидрати и протеини, възстановява мускулната тъкан..
90лв
Всичко необходимо за здравето и живота на човек в един хранителен продукт !Освобождава организма от токсините и го насища с витамини и минерали на кле..
90лв
100 % Натурален състав.Съчетание на компоненти за мощен ефект.Комбинацията от компоненти на AngioLive Gel Food запазва здравето и предотвратява развит..
90лв
100 % Натурален състав.Съчетание на компоненти за мощен ефект.Комбинацията от компоненти на AngioLive Gel Food запазва здравето и предотвратява развит..
90лв
100 % Натурален състав.Съчетание на компоненти за мощен ефект.Комбинацията от компоненти на AngioLive Gel Food запазва здравето и предотвратява развит..
90лв
100 % Натурален състав.Съчетание на компоненти за мощен ефект.Комбинацията от компоненти на AngioLive Gel Food запазва здравето и предотвратява развит..
90лв
Вертера Про Макс - Ламинария
-30% New
Серията PRO-MAX е таласо-хранителен комплекс от два продукта за прием сутрин и вечер: PRO-MAX Laminaria и PRO-MAX Fucus. 1️⃣ Vertera PRO-MAX Laminaria..
105лв
Вертера Про Макс - Фукус
-30% New
Естествен хранителен продукт от кафяви водорасли Fucus vesiculosus с високо съдържание на фукоидан - полизахарид с висока биологична активност. Произв..
105лв
Вертера Про Макс Ламинария с Янтарна киселина
-30% New
Натурален хранителен продукт от водорасли с високо съдържание на органичен йод, обогатен с янтарна киселина. Произведено с помощта на патентованата PR..
105лв
Колаген за лице Vertera Hydrate Collagen Колаген за лице Vertera Hydrate Collagen
-30% New
Сертификат натисни тукТехнологията, разработена от Vertera, позволява да се получи колаген със запазена естествена структура. Ние запазваме молекулнит..
130лв
Vertera Sensation съчетава силата на основните морски компоненти, най-силните антиоксиданти и уникални растителни компоненти.Състав на продукта:Ламина..
150лв
Активатор на нервната, ендокринната и имунната система. Концентрат, който активира жизнените сили на вашия организъм.Уникална формула, която няма..
840лв
Продуктът на 21-ви век за борба със стареенето !Цялостно решение за насищане на тъканите на органите с основния протеин – колаген, без което работата ..
90лв
Свобода за вашите движения !• Осигурява лекота на движение и нормалното функциониране на ставите.• Продуктът съдържа голям брой биологично активни съе..
90лв
Основната задача на компонентите, съставляващи този фитопродукт, е цялостната превенция на отлагането на атеросклеротични плаки по вътрешната стена на..
50лв
Този фитокомплекс ще бъде полезен за тези, които:иска да защити сърдечно-съдовата система от увреждане;Ще се погрижи за нервната ви система ; Щесе гри..
50лв
Компонентите на този продукт са специално подбрани за подпомагане и подобряване на детоксикацията, енергията и продуциращите функции на черния дроб. H..
50лв
Този продукт се препоръчва за тези, които искат:подобряване на храносмилателната система;почистване на червата от натрупване на токсини;поддържат норм..
50лв
Основният ефект на компонентите, които съставляват Respirafud, е насочен към насърчаване на правилното функциониране на бронхите, белите дробове и дру..
50лв
Компонентите, които изграждат този фитокомплекс, представляват балансиран източник на витамини и минерали, необходими за стабилното функциониране на в..
50лв
Продуктът ще бъде полезен за:предотвратяване на заболявания на бъбреците, пикочния мехур и простатата;поддържане на здравето на мъжете и сексуалната ф..
50лв
Капки за очи - True Vision
-30% New
За какво се използват капките за очи True Vision?Козметичен тоник Тру Вижън с лекота ще се грижи за кожата на клепачите. Неговата уникалност се с..
35лв
Нова формула при професионалната корекция на фигурата. Процедурите при, които се използва гел за обвиване Vertera, ще ви преведат във форма възможно н..
90лв
Ангио Лайф Маска 580гр
-30% New
Серфитикат виж тук AngioLive Mask 580 gAngioLive Mask е предназначена за локално външно приложение върху кожата на ръцете и краката. Комбинация от ко..
90лв
Ангио Лайф Маска 250 гр
-30% New
Серфитикат виж тукAngioLive Mask 250 gAngioLive Mask е предназначена за локално външно приложение върху кожата на ръцете и краката. Комбинация от комп..
50лв
Интензивната подмладяваща фитоводораслова био-маска е естествено и безопасно средство за защита от шлаки, дехидратация и други фактори, от които завис..
50лв
Ламинария – склад на ценни елементи и полезни съединения за организма в био-достъпна форма. Екстрактът е отлично допълнение към други козметични проду..
70лв
Морските водорасли фукус са високо ценени от козметолозите по целия свят. Точно за това, че помагат да се запази младостта на кожата и стройността на ..
70лв
Водният комплекс от екстракти за пилинг и вани е богат на растителни биогенни стимулатори и адаптогени, способни да проявяват свойства, които ще възст..
30лв
Минерален пилинг за тяло на основата на водораслиМинералният пилинг от водорасли почиства и подхранва повърхността на тялото. Отстранява клетките, кои..
28лв
Боди Ойл
-30% New
Масло от водорасли – финален продукт за козметични процедури. Съдържа 9 вида масла и 2 вида маслени екстракти. Прекрасно се съчетава с други козм..
72лв
VEGAN Professional body massage oil - Слим ойл (дренажно масло )
-30% New
Изтегли сертификатТози козметичен продукт съдържа идеално балансирана комбинация от органични масла и растителни екстракти. Идеално подхожда за всички..
70лв
Lipolitic body serum - PROFESSIONAL BODY SERUM Lipolitic body serum - PROFESSIONAL BODY SERUM
-30% New
Изтегли сертификатНаситен серум с мощни активни компоненти. Прилага се за профилактика на възникващи с течение на времето проблеми на кожата. Използва..
77лв
Морска сол - Green Salt Морска сол - Green Salt
-30% New
Морска сол с подправки съдържа калий, голямо количество йод, който е просто незаменим за работа на щитовидната жлеза. Кой се препоръчва морска сол ..
25лв
Detox juice Ябълка
-30% New
Сокове Vertera Detox са на базата на морски водорасли и естествен сок от Ябълка, за активна детоксикация и премахване на оксидативния стрес.Действие:D..
12лв
Detox juice Грозде
-30% New
Сокове Vertera Detox са на базата на морски водорасли и естествен сок от Грозде за активна детоксикация и премахване на оксидативния стрес.Действие:De..
12лв
Detox juice Круша
-30% New
Сокове Vertera Detox са на базата на морски водорасли и естествен сок от Круша, за активна детоксикация и премахване на оксидативния стрес.Действие:De..
12лв
Energy juice Ябълка
-30% New
Сокове Vertera Energy са на базата на морски водорасли и естествен сок от Ябълка. Включват още натурални съставки, които активно поддържат тялото и са..
12лв
Energy juice Грозде
-30% New
Сокове Vertera Energy са на базата на морски водорасли и естествен сок от Грозде.Включват още натурални съставки, които активно поддържат тялото и са ..
12лв
Energy juice Круша
-30% New
Сокове Vertera Energy са на базата на морски водорасли и естествен сок от Круша.Включват още натурални съставки, които активно поддържат тялото и са и..
12лв
Паста за зъби на прах Паста за зъби на прах
-30% New
Здравите зъби отдавна са показател за благополучие и успех! С прах за зъби Vertera Холивуд ви ревнува! Снежно бяла усмивка и свеж дъх — гаранция за о..
25лв
Бамбук на живота
-30% New
"Бамбук на живота" е био-активен комплекс, който възстановява необходимото ниво на органичен силиций (Si), обогатява кръвта с кислород, изчиства орган..
0лв
Beauty formula
-30% New
Хранителен фитокомплекс за жени за активен и пълноценен живот.Описание: Естествени растителни компоненти на фитокомплекса Beauty formula допринасят за..
0лв
Боров прашец
-30% New
Комбинацията от активни компоненти на комплекса помага за укрепване на организма и предпазването му от външни негативни фактори.Кога да приемате боров..
0лв
Cardio mix
-30% New
Миксът е богат на вещества за захранване на сърдечно-съдовата система, има необходимите елементи, органични и минерални групи за нормализиране нивата ..
0лв
Endomix
-30% New
Фитокомплексът помага да се осигурят основни хранителни вещества на жлезите с вътрешна секреция.Растителен продукт, който включва компоненти, които до..
0лв
Gastromix
-30% New
Компонентите на състава спомагат за подобряване на функционирането на стомашно-чревния тракт и прочистване на храносмилателната система от токсични ме..
0лв
Hepamix
-30% New
Фитокомплекс за подпомагане на черния дроб.В растителния фитокомплекс се съдържат вещества, които допринасят за подобряване работата на главната и най..
0лв
Immunomix
-30% New
Фитокомплексът помага за активиране на имунната защита и цялостното укрепване на организма.Вещества в състава на продукта стартират процеси на корекци..
0лв
Men's formula
-30% New
Фитокомплекс с витамини и минерали за пълноценен живот на мъжете.Богата на вещества, които доставят на мъжкото тяло необходимите за доброто здраве при..
0лв
Nervomix
-30% New
Фитокомплекс за поддържане на нервната система.Богат на вещества, които допринасят за координираната работа на нервната система, осигуряват за нея вси..
0лв
Reno mix
-30% New
Компонентите, включени във формулата на фитокомлекса, спомагат за подобряване на функционирането на бъбреците, пикочния мехур и отделителната система...
0лв
Respira mix
-30% New
Съдържа растителни компоненти, които допринасят за оптимизиране на дихателната функция, подобряване на защитата на белите дробове и бронхите от инфекц..
0лв

VERTERA предлага революционен подход към храненето със своята концепция за "жива храна", която едновременно детоксикира и обогатява организма на клетъчно ниво. Продуктите на компанията са естествен източник на 28 органически микро и макроелемента, всички 20 аминокиселини, включително 8 незаменими, полиненаситени мастни киселини, фукоидан, фибри, алгинова киселина и витамини, които са изключително важни за поддържането на жизнените процеси в тялото през целия ден. Производствената технология на VERTERA е уникална и без аналог на световната сцена.

Създавайки продуктите си, VERTERA използва принципите на биониката — наука, която търси да приложи уроците на природата в модерните технологии, осигурявайки хармония между човека и околната среда. Това е холдинг с международно присъствие, който разполага със собствена научна лаборатория и обширна производствена база, където екип от водещи учени и специалисти от цял свят работят заедно.

Визия на Вертера Гел

Визията на VERTERA е ангажираност към подобряване качеството на живот, намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания и стимулиране на раждаемостта.

В основата на продуктите на VERTERA стои трудът на професор Витали Наумович Корзун, признат експерт с над 40 години изследвания на кафявите водорасли. Иновативните технологии, използвани в производството, са адаптирани от космическата и военната индустрия, което допълнително подчертава високия стандарт и качеството на продуктите.

VERTERA се гордее с множеството си награди за иновации в сферата на лечебното и диетичното хранене, като например отличието "Продукт на годината" за 2015 в Русия. Клиничните изследвания потвърждават ефективността на Vertera gel като терапевтично-диетичен продукт с усвояемост от организма до 94%.

Съответствието на продуктите с международните стандарти се проверява ежегодно, а производствената технология е строго патентована и пазена в тайна, което гарантира уникалността и високото качество на тези продукти.

Често Задавани Въпроси за Използването на Vertera Гел

Какви са ползите от използването на Vertera Гел?

Vertera Гел е богат на естествени микро и макроелементи, аминокиселини и полиненаситени мастни киселини, които подпомагат функциите на организма и допринасят за поддържането на доброто здраве. Редовната употреба на гела може да подпомогне храносмилането, да укрепи имунната система и да подобри енергийните нива.

Как правилно да използвам Vertera Гел?

Vertera Гел трябва да се използва според указанията на производителя. Обикновено се препоръчва да се приема преди или по време на хранене за оптимално усвояване на полезните вещества. Важно е да следвате дозировката, посочена на опаковката или препоръчана от здравен специалист.

Има ли странични ефекти при употребата на Vertera Гел?

Vertera Гел е натурален продукт и при умерена употреба обикновено не предизвиква странични ефекти. Въпреки това, индивидуалната непоносимост към компонентите на продукта е възможна. Ако изпитате някакви неочаквани реакции, незабавно спрете употребата и се консултирайте с лекар.

Може ли Vertera Гел да се използва за отслабване?

Vertera Гел не е специализиран продукт за отслабване, но благодарение на своето съдържание на фибри и биоактивни вещества, може да подпомогне контрола на апетита и да допринесе към по-здравословни хранителни навици. Все пак за ефективно и устойчиво отслабване е препоръчително да се комбинира употребата на гела с балансирана диета и редовна физическа активност.